Bestel een pakket voor jouw bedrijf of gemeente/stad

Lichtpuntjes tegen kanker

Pakket *
50 lampionnen tijdens Het Grootste Lichtpunt, 1 lichtslinger en 2 lichtgevende posters voor in jouw bedrijf of gemeente/stad, een gratis infosessie over kanker op de werkvloer of praatcafé voor kankerpatiënten en hun naasten.
100 lampionnen tijdens Het Grootste Lichtpunt, 2 lichtslingers en 5 lichtgevende posters voor in jouw bedrijf of gemeente/stad, een gratis infosessie over kanker op de werkvloer of praatcafé voor kankerpatiënten en hun naasten.
150 lampionnen tijdens Het Grootste Lichtpunt, 5 lichtslingers en 10 lichtgevende posters voor jouw bedrijf of gemeente/stad, een gratis infosessie over kanker op de werkvloer of praatcafé voor kankerpatiënten en hun naasten.
Contactpersoon
Gegevens voor levering

Zijn er bijvoorbeeld uren waartussen we niet kunnen leveren? Of moeten we ergens specifiek aanbellen? Noteer deze info hier.

Het Lichtpuntjespakket zal binnen de week geleverd worden op het hierboven opgegeven adres. Bij problemen of voor extra informatie kun je steeds contact opnemen via lichtpuntjes@komoptegenkanker.be

Facturatiegegevens
Facturatieadres
Facturatie adres

Jouw persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Trouwe partners:

Partners