De hoofdzetels van de winkels hieronder gaven alvast toestemming om plantjes aan hun filialen te verkopen. We zijn nog volop bezig om ook bij andere grote winkelketens (Albert Heijn, Aldi, JBC en OKay) een vergunning aan te vragen. Neem de vergunning mee wanneer je langsgaat bij de plaatselijke supermarkt/winkel om jouw verkooppunt aan te vragen.

  • Wil je op de markt verkopen? Vraag dan toestemming aan de gemeente.
  • Wil je huis-aan-huis verkopen? Dat kan! De FOD Binnenlandse Zaken en het VLAIO gaven hun toestemming.
  • Wil je bij een lokale handelaar verkopen? Goed idee! Je kunt zelf de vraag stellen en bent niet afhankelijk van de vergunningen die wij nationaal proberen krijgen voor de grotere ketens.
Logo Aveve

Aveve: vergunning

Opgelet: deze vergunning geldt voor de winkels van Aveve in eigen beheer (zie het overzicht in de vergunning). Staat de Aveve-winkel waar jij plantjes wil verkopen er niet tussen? Dan worden ze zelfstandig uitgebaat en dien je apart toestemming te vragen aan de winkeluitbater.

Carrefour-logo

 

Carrefour: vergunning

Colruyt

Colruyt: vergunning

Logo Delhaize

 

 

Delhaize: vergunning

Jumbo

 

 

Jumbo: Vergunning

Opgelet: deze vergunning geldt voor de winkels van Jumbo in eigen beheer. Voor de winkels die zelfstandig uitgebaat worden, dien je apart toestemming te vragen aan de winkeluitbater (dit is het geval voor de winkels in Lauwe, Bree, Balen, Zelzate).
 

Logo Lidl

 

 

Lidl: vergunning

Logo Match

 

 

Match & Smatch: vergunning

Spar

 

 

Spar: vergunning

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag via plantjesweekend@komoptegenkanker.be of 02 227 69 60.