Plantjesweekend vrijwilliger

Het Plantjesweekend

Vergunningen plantjesverkoop

De hoofdzetels van de winkels hieronder gaven toestemming om plantjes aan hun filialen te verkopen. Neem de vergunning mee wanneer je langsgaat bij de plaatselijke supermarkt/winkel om jouw verkooppunt aan te vragen.

We vroegen de grote ketens of de plantjesverkoop aan hun winkels dit jaar opnieuw wordt toegestaan. De meeste laten weten dat dat waarschijnlijk gewoon zal kunnen doorgaan, maar dat ze daarover pas later uitsluitsel kunnen geven. Gelieve dus nog even te wachten tot je een seintje van ons krijgt alvorens je te wenden tot de supermarkt in je buurt. Van zodra we goedkeuring hebben, vullen we deze pagina aan.

  • Wil je op de markt verkopen? Vraag dan toestemming aan de gemeente.
  • Wil je huis-aan-huis verkopen? Dat kan! De FOD Binnenlandse Zaken en het VLAIO gaven hun toestemming.
  • Wil je bij een lokale handelaar verkopen? Goed idee! Je kunt zelf de vraag stellen en bent niet afhankelijk van de vergunningen die wij nationaal proberen krijgen voor de grotere ketens.

Klik op de logo's om de vergunningen te downloaden:

Logo Albert Heijn

 

 

Albert Heijn: vergunning

Logo Aldi

 

Aldi: vergunning

Carrefour-logo

 

Carrefour: vergunning

Colruyt

Colruyt: we kregen via e-mail al toestemming en plaatsen hier het officiële vergunningsdocument van zodra we het hebben ontvangen.

Logo Delhaize

Delhaize: vergunning.

Opgelet: jammer genoeg kunnen we dit jaar niet op vrijdag 17 september aan de Delhaize-supermarkten verkopen. De winkels van AD Delhaize en Proxy Delhaize zijn in zelfstandig beheer. Daar kan het mogelijks wel en vraag je best vooraf de goedkeuring van de winkelhouder.

Logo Jbc

Voor JBC hoef je niet zelf om toestemming te vragen. Wij dienen JBC een lijst te bezorgen met filialen waar onze vrijwilligers willen verkopen. Je mag plantjes verkopen op de private parking van JBC-winkels. Daar waar die er niet is (bijv. in stadskernen zoals in Leuven en Antwerpen), dien je toestemming te vragen aan het stadsbestuur.

Jumbo

 

 

Jumbo: vergunning

Logo Lidl

 

 

Lidl: vergunning

Logo Match

 

 

Match & Smatch: vergunning

Logo OKay

 

 

OKay: vergunning

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag via plantjesweekend@komoptegenkanker.be of 02 227 69 60.