Corporate kantoor

Vacature: Head of Digital

Als Head of Digital vertaal je de doelstellingen van onze organisatie naar een heldere digitale strategie voor de korte en lange termijn. Je analyseert onze processen en werkt een visie uit voor de toekomst. Je geeft onze digitale toekomst vorm door verbeteringen aan te brengen en actief te werken aan heel wat ambitieuze rebuild projecten. Je staat ook in voor de dagelijkse leiding van een team van drie medewerkers. Naast deze interne aansturing ben je het aanspreekpunt voor externe partijen waarmee we samenwerken op vlak van CRM, back-end development, hardware, UX/UI en data. Je rapporteert rechtstreeks aan onze algemeen directeur.

Jouw functie en taken

 • Je aligneert digitale prioriteiten met de noden van onze organisatie en werkt een duidelijke, digitale strategie uit.
 • Je leidt een team van drie medewerkers. In het kader van onze groei zal dit team in de toekomst verder uitbreiden.
 • Externe partners kunnen bij jou terecht. Je stuurt hen aan en bent in staat kritisch, opbouwend te kijken naar hun voorstellen en oplossingen.
 • Je werkt actief aan een aantal ambitieuze rebuild projecten die eraan komen: dataplatform, vernieuwing CRM, vernieuwing websites en andere interfaces … Op vandaag werken we met Azure, MS365 CRM en Drupal websites.
 • Je bent ook verantwoordelijk voor de hardware/software van onze medewerkers: netwerk, hosting, helpdesk, intranet.

Dit is Kom op tegen Kanker

Bij Kom op tegen Kanker zet je elke stap met een doel voor ogen: kanker uit de wereld helpen. Zo hebben we onze drie pijlers: vermijden, bestrijden en verzachten. Zorgen dat minder mensen kanker krijgen, de overlevingskansen van patiënten verhogen, en hun levenskwaliteit verbeteren. Daarom investeren we in preventie, wetenschappelijk onderzoek, zorg, beleidsbeïnvloeding en informatie. En het mooiste is: we kunnen rekenen op de steun van duizenden sympathisanten. Een 90-tal vaste medewerkers, honderden zorgvrijwilligers en duizenden actievoerders en donateurs. Dankzij hun bijdragen, giften en legaten bewandelen we samen een weg richting een wereld zonder kanker. Dat is onze missie.

Wie zoeken we?

 • Je bezit een master denkniveau.
 • Met de nodige project- & procesmanagement skills en ervaring in een gelijkaardige functie heb je een streepje voor.
 • Heb je nog geen ervaring in het leidinggeven, maar ben je wel klaar om die stap te zetten? Dan staan we daar zeker ook voor open.
 • Een sterke strategische mindset en passie voor digitale innovatie zijn wel een must.
 • Je handelt proactief en hebt een sterke zelfmotivatie.
 • Je kunt risico’s inschatten, durft knopen doorhakken en je slaagt erin veranderingsprocessen te leiden.
 • Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in staat zowel intern als extern medewerkers te motiveren en aan te sturen.

Wat bieden wij jou?

Onze medewerkers vormen het sturende hart van de werking. Ambitieus en vol trots. Daarom krijg je ook wat in ruil. Op een rijtje:

 • We komen op voor je comfort.

Naast een voltijds contract van onbepaalde duur, krijg je maaltijdcheques en een aantrekkelijk loon, op maat van jouw kennis en ervaring. En geloof ons vrij: je loon loopt zeker gelijk met de markt. Ook hechten we waarde aan je werk-privébalans. Want je kunt wekelijks enkele dagen naar keuze thuiswerken, en bij een voltijdse tewerkstelling geniet je van 27 vakantiedagen. 

 • We komen op voor jouw welzijn.

Tijdens de job en erbuiten. Zo stellen we je gerust met onze groeps- en hospitalisatieverzekering, ook voor gezinsleden. Je komt terecht bij een warme groep collega’s: zo eten we met z’n allen ‘s middags samen en organiseren we de eerste werkdag van de maand een afterworkdrink. Samen een stukje Brussel leren kennen buiten de werkuren? Ook zo leren we elkaar beter kennen.

 • We komen op voor je trots.

Een wereld zonder kanker. Dat is de missie die Kom op tegen Kanker met trots draagt. Een krachtige drijfveer voor elke medewerker, vrijwilliger en donateur, die onze mooie reputatie en ambitie volop doen verder groeien. Zo organiseren we ijzersterke events, denk maar aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. En blijven we kanker elke dag vermijden, bestrijden en verzachten. 

Je cv en motivatiebrief

Zit je met vragen? Neem gerust contact op met Thessa Wokke (HR): thessa.wokke@komoptegenkanker.be of 02 486 26 56.

Alles helder? Upload je cv en motivatiebrief voor 30 september 2023 via de knop hieronder.