Welkom bij Kom op tegen Kanker

Vacature: medewerker Campagne

Kom op tegen Kanker helpt ervoor zorgen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen de ziekte overleven en dat de levenskwaliteit van (ex-)kankerpatiënten verbetert. Om dat te bereiken investeren we in zorg, wetenschappelijk onderzoek, beleidsbeïnvloeding en informatie en preventie. We kunnen rekenen op de steun van duizenden sympathisanten. Via hun giften, acties en legaten gaan we samen voor een wereld zonder kanker. Onze organisatie bestaat uit een 80-tal vaste medewerkers, honderden zorgvrijwilligers en duizenden actievoerders en donateurs.

Om de ambitieuze plannen waar te maken, willen we onze organisatie versterken met een voltijdse (m/v) medewerker Campagne.

Je functie

De 100km-run, de 1000 km, het Plantjesweekend, De Pet op tegen Kanker, de jaarlijkse campagne samen met Eén, campagnes om jongeren van de sigaret te houden en concertgangers te vragen om te rocken en niet te roken … Het is slechts een kleine greep uit alle campagnes die Kom op tegen Kanker jaarlijks organiseert. 

Als ondersteunende medewerker Campagne kom je terecht in een team van ervaren campagne- en eventcoördinatoren en biedt hen ondersteuning bij de praktische uitwerking van campagnes en evenementen: je volgt de opmaak en productie van campagne- en eventmaterialen op (briefings, kwaliteitscontrole, plaatsen en opvolgen van bestellingen …), je organiseert vergaderingen en maakt verslagen, en je coördineert ook kleinere projecten autonoom van A tot Z .

Je profiel

 • Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma marketing of communicatie (of gelijkwaardig) op zak.
 • Je kunt een eerste ervaring in de marketing- of communicatiewereld van minstens twee jaar voorleggen. 
 • Je bent vertrouwd met digitale communicatie en sociale media.
 • Je bent een goede organisator, die zelfstandig kan werken en zijn aandacht kan verdelen over verschillende projecten tegelijk.
 • Je bent hands-on, werkt heel nauwkeurig, hebt oog voor detail en bent gezond kritisch.
 • Je werkt vlot samen met collega’s van verschillende afdelingen en externe partners.
 • Je bent ook bereid om af en toe ’s avonds en in het weekend te werken.

Wanneer?

We zoeken iemand voor onmiddellijke indiensttreding. 

Wat bieden we jou?

 • Een sterk team en een organisatie met een uitstekende reputatie.
 • Een maatschappelijk geëngageerde omgeving met enthousiaste collega’s die klaar staan om je wegwijs te maken in de job.
 • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontplooiing.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om maximaal twee dagen per week van thuis uit te werken. De andere dagen werk je vanuit ons kantoor in Brussel.
 • Een contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijke en competitieve verloning aangevuld met extralegale voordelen (ook compensatie voor avond- en weekendwerk).

Interesse?

Is deze job iets voor jou? Stel je dan kandidaat door je motivatiebrief en cv vóór 9 september te bezorgen aan Patrick De Wolf (HR) via patrick.dewolf@komoptegenkanker.be.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de job? Dan kun je terecht nog t.e.m. 14 augustus terecht bij Marina Van den Nouweland, campagnemanager, via marina.vandennouweland@komoptegenkanker.be of 02 227 69 76. Vanaf 15 augustus contacteer je Els Scheppers, HR directeur, via els.scheppers@komoptegenkanker.be of 02 486 21 16. 

Selectieprocedure

Als je cv en motivatiebrief aansluiten bij wie we zoeken, nodigen we je uit voor een gesprek met de campagnemanager. Na een positieve evaluatie volgen dan nog een babbel met de personeelsdirecteur en met algemeen directeur Marc Michils.