Kantoor

Vacature: medewerker Financiën

Dit is Kom op tegen Kanker

Bij Kom op tegen Kanker zet je elke stap met een doel voor ogen: kanker uit de wereld helpen. Zo hebben we onze drie pijlers: vermijden, bestrijden en verzachten. Zorgen dat minder mensen kanker krijgen, de overlevingskansen van patiënten verhogen, en hun levenskwaliteit verbeteren. Daarom investeren we in preventie, wetenschappelijk onderzoek, zorg, beleidsbeïnvloeding en informatie. En het mooiste is: we kunnen rekenen op de steun van duizenden sympathisanten. Een 90-tal vaste medewerkers, honderden zorgvrijwilligers en duizenden actievoerders en donateurs. Dankzij hun bijdragen, giften en legaten bewandelen we samen een weg richting een wereld zonder kanker. Dat is onze missie.

Om die ambitieuze plannen waar te maken, versterken we onze organisatie met een voltijdse medewerker Financiën.

Jouw functie en taken

 • Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor de controle en input van aankoopfacturen, de opmaak van verkoopfacturen en de verwerking van financiële verrichtingen.
 • Je zorgt dat voor elke aankoop binnen onze organisatie een bestelbon wordt opgemaakt in ons boekhoudsysteem en je volgt bestelbonnen op, kijkt ze na en verstuurt ze naar de leveranciers.
 • Je werkt mee aan de afsluiting van de nodige reconciliaties.
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de opbouw van het dossier voor de externe auditor en voor de opmaak van de jaarrekening.
 • Je staat in voor diverse ondersteunende en administratieve taken op financieel-boekhoudkundig gebied.
 • Je beheert onze verzekeringspolissen.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een bachelor accountancy, fiscaliteit of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een goede kennis van Excel. Kennis van Procure is een troef, maar zeker geen must.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en schakelt vlot tussen verschillende taken. 
 • Nauwkeurigheid, efficiëntie en gestructureerd werken zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • Je respecteert deadlines en bent goed georganiseerd.

Wat bieden wij?

Onze medewerkers vormen het kloppende hart van onze organisatie, en daarvoor zorgen we goed. Dit mag je verwachten:

 • Een contract van onbepaalde duur en een mooi loon dat aansluit op jouw kennis en ervaring en dat – wees gerust - zeker gelijk loopt met de markt. Daarbovenop ontvang je maaltijdcheques, een eindejaarspremievakantiegeld en een groeps- en hospitalisatieverzekering. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer vergoeden we, en als je met de fiets komt, krijg je een fietsvergoeding
 • Een gezonde werk-privébalans: je geniet van flexibele werktijden en bent zelf ook flexibel in de balans tussen werken op kantoor en telewerk, afhankelijk van de noden op dat moment. Ons kantoor in Brussel bereik je vlot met het openbaar vervoer. En als je een welverdiende pauze nodig hebt, bieden we je 27 vakantiedagen om te ontspannen.
 • Een warm welkom: je peter of meter staat klaar om je hartelijk te ontvangen, terwijl je nieuwe collega’s je met plezier wegwijs maken in je nieuwe rol. 
 • Ruimte voor initiatief: bij ons krijg je kans om ideeën aan te dragen, je talenten te ontplooien en samen te werken over diensten heen. 
 • Een prettige sfeer: tijdens de lunch genieten we vaak van elkaars gezelschap en bij mooi weer kunnen we zelfs op ons terras vertoeven. Elkaar beter leren kennen na de werkuren? Dat kan voor wie wil elke eerste werkdag van de maand tijdens een afterworkdrink in het Brusselse. Een teambuilding met je dichtste collega’s én een personeelsuitstap met de hele ploeg staan ook jaarlijks op het programma.
 • Een betekenisvolle impact: je krijgt de kans om mee te bouwen aan een wereld waarin niemand nog een geliefde verliest aan kanker. Samenwerken in een professioneel en toegewijd team geeft je de mogelijkheid om een verschil te maken. We zijn een complementaire ploeg van vele talenten, maar met één gedeeld doel: kanker de wereld uithelpen. Daar gaan we samen voor.

Je cv en motivatiebrief

Zit je met vragen? Neem gerust contact op met Elke Vanden Abeele (diensthoofd Financiën): Elke.VandenAbeele@komoptegenkanker.be of 02 227 69 61.

Alles helder? Lijkt deze job een uitdaging voor jou? Upload je cv en motivatiebrief via de knop hieronder. Past je profiel bij wie we zoeken, dan verwelkomen we je graag voor een kennismaking.