Vakantiekamp dag 1

Vakantiekamp 2022

Dag 1

Drie, twee, één ... en actie!

En toen begon het kamp. Vier bussen, volgeladen met enthousiaste kinderen en bijzonder kleurrijke verpleegkundigen, rijden de parking van De Duinse Polders te Blankenberge op. Je ziet het meteen: aan knaldrang geen gebrek.

Voor deze sterren rollen wij graag de rode loper uit. En niet alleen de rode loper. Het hele kamp staat dit jaar in het teken van de sterren van de  cinema. En schitteren zullen we, als James Bond, Spiderman of Doornroosje. 
Snel dus die valiezen uitpakken en de teddyberen op de juiste plek leggen, waarna Hollywood aan de Noordzee kan beginnen.

Maar eerst moeten we elkaar leren kennen natuurlijk. Dat gebeurt in elke groepje anders. In ploeg 1 leren we elkaars naam door onder een parachute te rennen. Bij ploeg 2 gaan de kinderen samen met de regisseur op zoek naar een filmset. Minder onschuldig gaat het er aan toe bij ploeg 3. De monitoren hebben immers meteen alle slechteriken van het witte doek uitgenodigd. En ook ploeg 4 zoekt de obscure kantjes op: iedereen knutselt een eigen voodoo-popje om elkaar te betoveren. Als dat maar goed komt. In ploeg 5 kiezen ze resoluut voor het sterrendom met een heuse vedetten-casting. Jullie begrijpen het al: In Blankenberge, stars are born.

Alé vooruit, de aftrap is gegeven: drie, twee, één ... en actie! 

Vakantiekamp Dag 1
Vakantiekamp dag 2