Plantjesweekend

Veelgestelde vragen over de plantjesverkoop

Heb je een vraag over onze plantjesverkoop? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder.

Vind je niet het antwoord op je vraag? Contacteer ons dan via de contactgegevens onderaan de pagina.

De plantjes

De plantjesverkoop voor Kom op tegen Kanker vindt dit jaar volledig online plaats. Corona steekt een stokje voor een traditionele verkoop met vrijwilligers. Je koopt je plantje dit jaar tussen 1 en 20 september (tot 18u) via plantjesweekend.be.

De webshop

In de webshop heb je de keuze tussen 3 bezorgopties:

  • Je haalt je plantje gratis af bij een Aveve-winkel (26-30 september)
  • Je haalt je plantje gratis af bij afhaalpunt van vrijwilligers (21-30 september)
  • Je laat je plantje leveren en betaalt € 4,25 (incl. btw) per levering (ongeacht het aantal plantjes) (21-30 september)

Bestellingen

Normaal gezien heeft elke koper intussen een bevestigingsmail met de afhaal- of leverinformatie ontvangen. Controleer zeker ook eens je spamfolder, want daar durft de mail ook wel eens belanden. Toch niets ontvangen? Contacteer ons dan via 0800 65 777 of plantjesweekend@komoptegenkanker.be. We kijken het zo snel mogelijk voor je na.

Leveringen

Je plantje wordt geleverd tussen 21 en 30 september. We kunnen helaas geen exact levermoment meedelen. Als je bij levering niet thuis bent, zal de bezorger proberen om het plantje achter te laten op een veilige plaats bij je woning of bij de buren. Als dat niet lukt, laat hij een briefje achter met het verzoek om ons te contacteren om een nieuw levermoment af te spreken.

Afhalingen

Tijdens de online aankoop van een plantje vroegen we je om een indicatie te geven van de datum en het uur waarop je je plantje wil afhalen. Op die manier kunnen we onze afhalingen beter spreiden. 

Kun je niet meer aanwezig zijn op het aangegeven tijdstip? Geen probleem. In je bevestigingsmail zie je alle data en uren waarop het afhaalpunt wordt bemand. Ga dan een andere keer. 

Niet het antwoord gevonden op jouw vraag?

Contacteer ons via plantjesweekend@komoptegenkanker.be of bel ons (gratis) via 0800 65 777.