Vriend van Kom op tegen Kanker

Word ‘Vriend’ met een gift!

Dat kan via onze formule ‘De Vriend van Kom op tegen Kanker’. U kiest zelf een bedrag - minstens 250 euro - dat u maandelijks als gift stort met een domiciliëringsopdracht. In ruil ontvangt u een e-mailhandtekening waarmee u bij elke communicatie kan tonen dat u meestrijdt.

We schenken u ook een tastbaar aandenken dat getuigt van uw steun en dat u bijvoorbeeld kunt plaatsen in de inkomhal van uw bedrijf.

Omdat Kom op tegen Kanker erkend is door de minister van Financiën geeft onze vriendschap u recht op belastingvermindering. Uw steun in de strijd tegen kanker wordt beloond met een belastingvermindering van 45%. U ontvangt in het begin van het jaar automatisch een fiscaal attest voor de totale som van stortingen in het vorige kalenderjaar.
 

  • Geïnteresseerd?
    Registreer u en teken ons Vriendencontract. Want ook uw hulp maakt het verschil. Download hier ons VRIENDENCONTRACT (pdf). Vul ons Vriendencontract in, onderteken het en mail dit document naar bedrijven@komoptegenkanker.be of stuur het op naar Kom op tegen Kanker, Vrienden, Koningsstraat 217, 1210 Brussel. Na ontvangst krijgt u de e-mailhandtekening en de trofee toegestuurd.

 

terug naar 'Steunen'

terug naar 'Bedrijven'

Help mee

Doe een gift!