Vakantiekamp Dag 2

Vakantiekamp 2022

Dag 2

En de oscar gaat naar ...

Op dag twee staan de camera’s gericht op het grote podium van Cinema De Zeester. De monitoren halen hun beste acteertalenten boven, maar de oscar voor beste comedy gaat vandaag naar ploeg 5. Lachen, gieren, brullen met hun geniale intermezzo’s. Als beloning worden deze stand-upcomedians opgesloten in een escape room. Hopelijk vinden ze een uitweg, zo niet eindigt het kamp hier voor onze senioren. 

Vakantiekamp Dag 2

Ploeg 3 koos vandaag voor een kostuumdrama, waarin prinsen en prinsessen het kasteel van de koning moeten bevrijden. En ’s avonds was er fantasy met een heus trollenspel.

Bibberen en beven in ploeg 2 deze ochtend. Alhoewel, de elfjes en de weerwolf van Nachtwacht maken weinig indruk op deze stoere jongens en meisjes. En ook de huurmoordenaars van ploeg 4  zijn niet snel uit hun lood geslagen. Hoewel zij op het eerste gezicht aan teambuilding doen, wordt er achter de schermen duchtig gemoord. Gotcha!

Eén en al liefde in ploeg 1. Kusjes en knuffeltjes op het strand. Een romantische komedie die zeker een monsterlijk kassucces wordt. 

Vanavond hebben wij ten slotte met z’n allen onze eerste Masked Singer ontmaskerd.
En warempel, het bleek de hoofdmonitor te zijn... Wat zong die vals! Benieuwd wie ons morgen verrast met zijn of haar zangtalent.

De sterren schitteren vandaag nog na in de slaperige oogjes van onze schatten. Tot morgen. 

Vakantiekamp Dag 2