Kankerlijn

Vragen of problemen bij kanker?

Bij de Kankerlijn kun je als (ex-)kankerpatiënt of naaste (anoniem) terecht voor een luisterend oor, deskundig advies of informatie over medische, psychologische, sociale en juridische aspecten van kanker.

Bellen

Je kunt de Kankerlijn telefonisch bereiken op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur, van 13.00 tot 17.00 uur.

Mailen

Vul ons online formulier in. Je krijgt binnen de drie dagen antwoord van een medewerker van de Kankerlijn.

Online chatten

Chatten kan op maandag van 9.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.30 tot 22.30 uur.

Ons professioneel team staat voor je klaar. Complexe vragen of problemen kunnen wij voorleggen aan een kankerspecialist of een team van experts op het vlak van sociale zekerheid, tewerkstelling, verzekeringen ...

De Kankerlijn hoort ook graag waar je het moeilijk mee hebt als jij of iemand in jouw omgeving kanker heeft. Met die ervaring en kennis kunnen wij opkomen voor jouw belang en dat van andere kankerpatiënten.

Bel ons, mail ons via het online formulier of kankerlijn@komoptegenkanker.be, of chat met ons! Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. We houden ze bij zodat wij je beter van dienst kunnen zijn. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid en garanderen dat we ze niet delen met derden, noch gebruiken voor commerciële doeleinden. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Indien je niet wil dat wij jouw persoonsgegevens opnemen en bewaren, kun je ons dat melden per mail of door een brief te sturen naar Kom op tegen Kanker, Koningstraat 217, 1210 Brussel. We zorgen er dan voor dat jouw persoonsgegevens geanonimiseerd of verwijderd worden

Onze Kankerlijn aan het woord:

Zet de Kankerlijn mee in de kijker

Om de Kankerlijn van Kom op tegen Kanker te promoten kun je het logo en videomateriaal gebruiken op je eigen kanalen. Werk je liever met de brochure of de affiche? Bestel ze via onze site en we leveren ze zo snel mogelijk.