Header PW

Het Plantjesweekend

Het Plantjesweekend

Binnenkort is het zover! Dan verkopen we onze befaamde azalea's (€ 8) aan al wie de strijd tegen kanker een warm hart toedraagt. Koop je plantje tijdens het Plantjesweekend van 16, 17 en 18 september bij een van onze enthousiaste teams van vrijwilligers. Je treft hen aan winkels, op de markt, aan huis ... Na twee speciale corona-edities is er dit jaar géén online verkoop meer en rekenen we weer volop op de natuurlijke charme van onze plantjesteams!

Hoe, waar en wanneer koop ik een plantje?

Bij een van de honderden plantjesteams van vrijwilligers tijdens het Plantjesweekend van 16, 17 en 18 september. Je treft hen aan winkels, op de markt, aan huis … Dit jaar is er geen online verkoop.
 

Azalea

Over de Gentse azalea

De azalea’s die we verkopen worden milieuvriendelijk geteeld, zijn makkelijk te onderhouden en zijn een echt Vlaams streekproduct. Lees meer.

Wat met de opbrengst?

Daarmee financieren we zorgprojecten in de vorm van een luisterend oor, activiteiten, lotgenotencontact, informatie en praktische of financiële hulp voor mensen met kanker en hun omgeving. Ontdek onze initiatieven.

Zorgvrijwilligster

Samen strijden tegen kanker, dat voelt goed.

Frank Deboosere plantjes

Het Plantjesweekend brengt iedereen samen.

Jeremy Van den Steen

Ik maakte mijn eigen plantjeswinkeltje aan het zwembad.

Emma Plantjesweekend

Ik spreek iedereen aan die passeert.

Daniel Vanlerberghe

Ik geef via onze radiouitzending het Plantjesweekend een duwtje in de rug.

Kim Debrie

Het is zoveel meer dan alleen plantjes verkopen.

Silke-Guido-plantjesweekend
PW-campagne

Verkoop mee plantjes

Samen plantjes verkopen, je moet het eens meegemaakt hebben! Twijfel je nog? We geven je vijf goede redenen.

Is je plantjesteam al ingeschreven? Surf hier naar je teampagina.

Over het Plantjesweekend

Elk derde weekend van september trekken honderden enthousiaste vrijwilligers de baan op voor het Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker. Ze verkopen de kleurrijke plantjes aan al wie de strijd tegen kanker een warm hart toedraagt. Je treft hen aan winkels, op markten, aan huis … Koop je een azalea, dan haal je een echt Vlaams streekproduct in huis dat milieuvriendelijk wordt geteeld. Met de opbrengst realiseert Kom op tegen Kanker waardevolle steun- en zorgprojecten voor mensen met kanker en hun naasten.

Vragen?

We helpen je graag via plantjesweekend@komoptegenkanker.be of via 02 227 69 60.

Trouwe partners:
logo's