Creatieve actie voor Kom op tegen Kanker

Fondsen inzamelen

Om kanker te vermijden, te bestrijden en te verzachten, zijn veel middelen nodig. Menselijke en financiële. Daarom voert Kom op tegen Kanker het hele jaar door campagne om zoveel mogelijk mensen te verenigen in de strijd tegen kanker. En elk jaar opnieuw kunnen we rekenen op de steun van duizenden actievoerders die geld inzamelen tegen kanker.

Wat doen we met het geld?

Met jullie steun kunnen we kanker verzachten voor patiënten en hun naasten, en inzetten op preventie en onderzoek om kanker te vermijden en te bestrijden.

We waken erover dat een maximum van het ingezamelde bedrag effectief naar de strijd tegen kanker gaat.

Acties van Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker organiseert elk jaar enkele grote acties om geld in te zamelen voor specifieke doelen, zoals kankeronderzoek en steun- en zorgprojecten.
Wie deelneemt aan deze hartverwarmende acties zet zich niet alleen in voor de strijd tegen kanker, maar steekt kankerpatiënten en hun naasten ook een enorm hart onder de riem.

    

Acties van lokale comités

Honderden lokale comités van actievoerders organiseren het hele jaar door spontaan geldinzamelingsacties: van spaghettiavonden over sponsortochten, sportactiviteiten en quizzen tot veilingen.

Ontdek hieronder welke acties er binnenkort in jouw buurt plaatsvinden.

Coordinates