Disclaimer

Copyright

Alle informatie op deze website mag vrij gebruikt worden voor privédoeleinden. Wil je informatie naar een ruimer publiek verspreiden, dan moet je daarvoor de expliciete toestemming vragen. De teksten en afbeeldingen op de site worden immers door auteursrechten beschermd. Je kunt je verzoek sturen naar info@komoptegenkanker.be.

Aansprakelijkheid

De informatie op de website wordt vooraf nauwkeurig op haar juistheid gecontroleerd. Bevat de informatie toch fouten, dan kan Kom op tegen Kanker daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.
De website neemt ook links op naar websites die beheerd worden door derden. Die links zijn uitsluitend informatief bedoeld. Kom op tegen Kanker controleert de informatie op die websites niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van die sites.

Links naar www.komoptegenkanker.be

Kom op tegen Kanker moedigt het linken naar deze website aan. Wil je een link leggen naar deze website, gelieve te linken naar www.komoptegenkanker.be. Ook diep linken, of linken naar aparte pagina's binnen deze website, kan.

Voor ons privacybeleid: zie www.komoptegenkanker.be/privacybeleid