Vakantiekamp dag 3

Vakantiekamp 2022

Dag 3

Geef mij maar een spaghetti!

Vakantiekamp Dag 3

“De mijne is den beste!” Wie mag dat zeggen? Luka van ploeg 1 mag dat zeggen. De spaghetti van haar papa is werkelijk de lekkerste.
En net die spaghetti mochten wij deze middag proeven op kamp, want Luka’s papa nam even de keuken over. Het was om duimen en vingers af te likken.

Het bleek ook een geweldige inspiratiebron te zijn voor de vrienden van ploeg 4, die een spaghettiwestern organiseerden, met paardenestafette.
Geen paarden voor ploeg 5, wel blitse bolides. Maar die moesten ze dan wel eerst assembleren. The Fast and the Furious op de dijk van Blankenberge. Aan de kant!
Stoelen aan de kant in het lokaal van ploeg 3, waar de muziek uit de boxen galmt en de discobal overuren draait. De meisjes tegen de jongens. Wie heerst er in het Swingpaleis? De punten voor beste danser gaan naar ... Baran!

Geen goede punten voor ploeg 2 vandaag, ahum. De kinderen krijgen zelfs een proces-verbaal voorgeschoteld van hun monitoren. De arm der wet is dan ook streng. Ook crimi kan in onze filmset niet ontbreken.

En sciencefiction? Daar zorgt ploeg 1 voor. Zij lanceren hun intergalactische raketten de ruimte in. Tegelijkertijd wordt een heerlijke slijmmaaltijd bereid voor de bezoekende aliens ... Hopelijk lust ET dat.

Vakantiekamp Dag 3

Geef mij dan maar een heerlijke spaghetti Bolognaise. Smullen maar!