Exclusieve testdag bij Wolf Performance op woensdag 13.03

Delen

Volop bezig met jouw voorbereiding voor de 1000 km? Onze partner Wolf Performance helpt je daar graag een handje bij. 

Wil je een gedetailleerd beeld van hoe je conditie ervoor staat en wil je graag weten hoe je je trainingen specifiek kunt verbeteren richting het hemelvaartweekend, dan is het afnemen van een conditietest zeker aan te raden. En dat treft! Op woensdag 13 maart organiseert Wolf Performance een exclusieve testdag voor deelnemers aan de 1000 km. 

Praktische info

  • Woensdag 13 maart
  • Wolf Performance, Vaartkom 27, 3000 Leuven
  • Je kiest voor één van deze tijdsloten om je conditietest af te nemen: 9u - 11u - 13u - 14u - 16u - 18u of 20u. Je kunt individueel een tijdslot boeken of als duo (met een mededeelnemer bijvoorbeeld). De test neemt ongeveer 1 uur en 45 minuten in beslag. 
  • Voor de individuele test betaal je 130 euro, inclusief gratis VO2max-meting ter waarde van 50 euro. De duotest kost 100 euro per persoon, inclusief gratis VO2max-meting ter waarde van 50 euro. 

Interesse? Boek je afspraak via de website van Wolf Performance. Vul je gegevens in en geef in het opmerkingenveld aan welk tijdslot je verkiest. In het keuzemenu waar je een afspraak kiest, kies je voor 'Maximale inspanningstest op 13 maart, exclusief voor de deelnemers van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker'. 

Wolf Performance