De 1000 km voor Kom op tegen Kanker
Actie Iedereen tegen Kanker

Help met een actie

Om kanker te vermijden, te bestrijden en te verzachten, zijn veel middelen nodig. Kom op tegen Kanker en honderden lokale comités van actievoerders organiseren daarom een heleboel acties om geld in te zamelen. Neem deel aan deze acties, steun ze praktisch of financieel of zet ook een actie op poten.
 

Organiseer een actie

Twijfel je nog over hoe je precies een actie kunt opzetten of kun je nog wat inspiratie gebruiken? Wij helpen je graag op weg bij het bedenken, aanvragen en promoten van je actie en zorgen ervoor dat het geld dat je inzamelt goed wordt besteed.

Steun een actie

Neem deel aan een van de vele acties en zet je zo niet alleen in voor de strijd tegen kanker, maar steek ook kankerpatiënten en hun naasten een enorm hart onder de riem.
 

  • Acties van Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker organiseert elk jaar enkele grote acties om geld in te zamelen voor specifieke doelen, zoals kankeronderzoek en steun- en zorgprojecten. Deze acties staan elke keer garant voor veel warmte, samenhorigheidsgevoel en solidariteit.

Aankomst middagstad de 1000 km voor Kom op tegen Kanker ©DigitalClickx
De 1000 km

Fiets tijdens de 1000 km samen met duizenden zielsgenoten vier dagen lang tegen kanker en ten voordele van kankeronderzoek.

Finishfoto 100km-run
De 100km-run

Loop mee met de 100km-run, een uniek event waarbij teams van vier lopers samen 100 km lopen ten voordele van kankeronderzoek.

Plantjesweekend Kom op tegen Kanker
Het Plantjesweekend

Koop of verkoop tijdens het derde weekend van september azalea's ten voordele van betere zorg voor kankerpatiënten en hun naasten.

  • Acties van lokale comités

Ook honderden lokale comités van vrijwilligers organiseren het hele jaar door spontaan geldinzamelingsacties: van spaghettiavonden over sponsortochten, sportactiviteiten en quizzen tot veilingen.

Ontdek hieronder welke acties er binnenkort in jouw buurt plaatsvinden.