DTK in bedrijven

Als bedrijf deelnemen

Dag tegen Kanker 17 oktober 2019

Ook bedrijven kunnen deelnemen aan de Dag tegen Kanker. Hieronder ontdek je hoe.

  • Vraag gele lintjes aan voor je personeel, om op te spelden als teken van solidariteit op 17 oktober

Kom op tegen Kanker stelt gele lintjes ter beschikking aan bedrijven tegen een kleine vergoeding. Vorig jaar droegen meer dan 250.000 sympathisanten (ziekenhuispersoneel, professionele zorgverleners, donateurs …) het gele lintje om hun betrokkenheid te uiten en patiënten een hart onder de riem te steken. 

Gele lintjes
Gele lintjes
Gele lintjes-2
  • Deel op 17 oktober het gele lintje op sociale media met #dagtegenkanker

Kom op tegen Kanker deelt op zijn Facebook, Twitter en Instagram op 17 oktober een afbeelding van het gele lintje. Deel de afbeelding en steek zo ook online kankerpatiënten en hun naasten een hart onder de riem.

Gele lintje
  • Neem deel aan de publiekscampagne

Meer informatie vind je hier vanaf 10 oktober.

Gele lintjes en promotiemateriaal bestellen

Via een specifieke tool kun je bij Kom op tegen Kanker communicatiemateriaal en gele lintjes bestellen. Met onze handige handleiding bestel je in no time alle materiaal.

Mogen we je vragen om via interne communicatiekanalen (intranet, personeelsblad, affiches ...) jullie medewerkers op te roepen om op 17 oktober het gele lintje op te spelden? Dit als teken van solidariteit en verbondenheid. De personeelsdienst, de sociale dienst of een andere dienst kan mogelijk helpen om de gele lintjes te verdelen onder de medewerkers.

Download hier communicatiemateriaal

Als bedrijf meer doen voor de strijd tegen kanker?

Ook bedrijven of verenigingen kunnen een verschil maken in de strijd tegen kanker. Bijvoorbeeld door Vriend of Partner te worden van Kom op tegen Kanker, door een sessie over kanker op de werkvloer te organiseren of door met het personeel een actie op poten te zetten.

Vragen of meer info?

Contacteer je coördinator bij Kom op tegen Kanker: