DTK in bedrijven

Als bedrijf deelnemen

Dag tegen Kanker 17 oktober 2019

Ook bedrijven kunnen deelnemen aan de Dag tegen Kanker. Hieronder ontdek je hoe.

  • Laat je hart spreken

Laat iemand met kanker in je omgeving weten dat je meeleeft. Stuur een hartverwarmende boodschap naar iemand getroffen door kanker en maak zo deel uit van de langste hartslag van Vlaanderen!

Laat je hart spreken
  • Deel op 17 oktober het gele lintje op sociale media met #dagtegenkanker

Kom op tegen Kanker deelt op zijn Facebook, Twitter en Instagram op 17 oktober een afbeelding van het gele lintje. Deel de afbeelding en steek zo ook online kankerpatiënten en hun naasten een hart onder de riem.

Gele lintje
  • Vraag gele lintjes aan voor je personeel, om op te spelden als teken van solidariteit op 17 oktober

Kom op tegen Kanker stelt gele lintjes ter beschikking aan bedrijven tegen een kleine vergoeding. Vorig jaar droegen meer dan 250.000 sympathisanten (ziekenhuispersoneel, professionele zorgverleners, donateurs …) het gele lintje om hun betrokkenheid te uiten en patiënten een hart onder de riem te steken. 

Gele lintjes
Gele lintjes
Gele lintjes-2
  • Help mee de Dag tegen Kanker in de kijker te zetten

Hoe meer mensen deelnemen aan de Dag tegen Kanker, hoe groter de golf van solidariteit. Verspreid de oproep om een berichtje te sturen of het gele lintje te dragen/online te delen. Download hieronder het digitaal campagnemateriaal en toon het op de communicatiekanalen van jouw organisatie (digitale schermen, intranet, website ...). 

Als bedrijf meer doen voor de strijd tegen kanker?

Ook bedrijven of verenigingen kunnen een verschil maken in de strijd tegen kanker. Bijvoorbeeld door Vriend of Partner te worden van Kom op tegen Kanker, door een sessie over kanker op de werkvloer te organiseren of door met het personeel een actie op poten te zetten.

Vragen of meer info?

Contacteer je coördinator bij Kom op tegen Kanker: