Zowel tijdens de 1000 km als in aanloop ernaartoe kun je op heel wat ondersteuning rekenen. Of het nu gaat over je sportieve prestatie of over het inzamelen van het startgeld, wij staan voor je klaar. 

Sportieve ondersteuning

Als deelnemer aan de 1000 km kun je gerust zijn dat alles op wieltjes loopt. De organisatie van het evenement is immers in handen van Flanders Classics, dat onder meer ook de Ronde van Vlaanderen organiseert.

Verder kun je tijdens de 1000 km ook rekenen op begeleiding door ervaren wegkapiteins van de Vlaamse Wielerschool, politie en motorrijders, bevoorrading, technische en medische bijstand ...

En ook in de voorbereiding naar het event krijg je de nodige ondersteuning. Wolf Performance biedt elke deelnemer trainingsschema's aan, aangepast aan de afstand die je rijdt en de fietservaring die je al hebt.

Aankomst middagstad van de 1000 km

Veelgestelde vragen over de sportieve ondersteuning

De 1000 km 2019

Ondersteuning bij het fondsenwerven

5500 euro (6000 euro voor het internationale peloton) inzamelen voor kankeronderzoek, dat is niet niets. Toch slagen teams daar jaar na jaar prima in, onder meer omdat ze met raad en daad worden ondersteund. Zo kun je bijvoorbeeld al een heleboel inspiratie opdoen op onze website, maar er is nog meer:

Veelgestelde vragen over de ondersteuning tijdens het fondsenwerven

Nog vragen? Neem dan contact op met je districtscoördinator: