Honderden teams zamelden de voorbije jaren zonder problemen 5500 euro (of 6000 euro voor het internationale peloton) en meer in voor kankeronderzoek. Jij kunt het dus zeker ook. En al helemaal omdat wij je met raad en daad, veel inspiratie en evenveel hulpmiddelen bijstaan.

Inspiratie voor acties

Een eetfestijn, een fuif, een wafelenbak ... De eenvoudigste acties kunnen soms nog het meeste geld in het laatje brengen. Hoe vlot het kan lopen, vertelt team Panache Grenache hieronder. Nood aan nog meer inspiratie? Bekijk dan zeker ons overzicht van succesformules en creatieve acties, en de inspiratiegids.

Onze 1742 ontbijtpakketten leverden maar liefst 15.000 euro op.

Panache Grenache

Ook giften van familie, vrienden, collega's, lokale bedrijven of organisaties kunnen je team al een heel eind op weg helpen. Spreek hun goed hart aan en ze helpen je zeker met plezier richting start van de 1000 km. Giften vanaf 40 euro per jaar zijn bovendien voor 45 % fiscaal aftrekbaar.

Gratis promotiemateriaal

Klaar om je actie op poten te zetten, of je vraag om giften de wereld in te sturen? Dan helpt Kom op tegen Kanker je graag bij de promotie ervan. Zodra je team is geregistreerd voor de 1000 km kun je gratis promotiemateriaal downloaden en bestellen. Denk aan affiches, gepersonaliseerde brochures, banners, vlaggen ... Je krijgt bovendien ook een eigen teampagina op deze website, waarop je de info over je team en je acties makkelijk kunt delen én waarop mensen je team rechtstreeks kunnen steunen met een gift. De acties die je invoert op je teampagina verschijnen ook op onze actiekalender.

Promotiebanner de 1000 km

Met een online veiling brachten we in 2020 ons startgeld bij elkaar.

Trui van team De Brigands

Wij staan voor je klaar

Heb je nog praktische vragen, twijfel je over welke aanpak de beste is of mag je inspiratie nog wat extra worden geprikkeld? Wij helpen je graag. Neem dus gerust contact op met je districtscoördinator: