Geen betere teambuilding dan je samen in te zetten voor het goede doel, toch? Als bedrijf of organisatie kun je dan ook een groot verschil maken in de strijd tegen kanker, en wel op meerdere manieren.

Vaardig een loopteam af

Met je bedrijf of organisatie meelopen met de 100km-run, dat staat garant voor een unieke teambuilding die verder reikt dan de dag van het event zelf. Een team van collega's inschrijven, betekent immers dat je ook in aanloop naar de 100km-run samen een sportieve uitdaging aangaat. Eentje die bovendien een groot hart onder de riem steekt van collega's of partners die worden geconfronteerd met kanker.

Hoe hun deelname aan de 100km-run dan ook een grote positieve impact had op hun organisatie, vertellen deze loopteams je graag zelf:

Het zijn trouwens niet alleen de lopers die zich achter jullie deelname aan de 100km-run kunnen scharen. Steek de koppen bijeen om het startgeld in te zamelen, mee acties op te zetten en je team zoveel mogelijk zichtbaarheid te geven ... Dat de 100km-run dan snel begint te leven in je organisatie, daar kunnen ze bij het Paridaensinstituut in Leuven van meespreken (zie hiernaast).

Vorm een vrijwilligersploeg

Geen sportievelingen binnen je organisatie, maar wel veel motivatie om iets te doen voor het goede doel? Help dan mee als vrijwilliger! Zonder vrijwilligers kunnen we geen 100km-run realiseren, elk helpend handje is dus meer dan welkom. Steun op deze manier de strijd tegen kanker en toon zo aan je klanten en leveranciers dat jouw organisatie zich inzet voor het goede doel.

Word sponsor

De 100km-run organiseren om het kankeronderzoek te steunen, dat lukt alleen dankzij de hulp van sponsors. Is jouw bedrijf of organisatie geïnteresseerd om samen met Kom op tegen Kanker een groot succes te maken van de 100km-run? Bijvoorbeeld als campagnesponsor of als logistieke sponsor? Wil je graag diensten of producten aanbieden, of wil je de actie financieel ondersteunen? Wij horen het graag.

Sponsor, loper en vrijwilliger 100km-run

Meer info? Contacteer