Zowel tijdens de 100km-run als in aanloop ernaartoe kun je op heel wat ondersteuning rekenen. Of het nu gaat over je sportieve prestatie of over het inzamelen van het startgeld, wij staan voor je klaar.

Sportieve ondersteuning

Als deelnemer aan de 100km-run kun je gerust zijn dat alles op rolletjes loopt. De sportieve organisatie van het evenement is immers in handen van Golazo, dé referentie op het vlak van de organisatie van grote loopevenementen in Vlaanderen, zoals de Antwerp 10 Miles & Marathon.

Verder kun je tijdens de 100km-run ook rekenen op bevoorrading, animatie onderweg en aan de finish, kleedkamers, medische bijstand ...

En ook in de voorbereiding naar het event krijg je de nodige ondersteuning! Energy Lab biedt elke deelnemer trainingsschema's aan, aangepast aan de afstand die je loopt.

40km-lopers
Veelgestelde vragen over de sportieve ondersteuning
Frank Deboosere met medailles van de 100km-run

Ondersteuning bij het fondsenwerven

2500 euro inzamelen voor kankeronderzoek, dat is niet niets. Toch slagen teams daar jaar na jaar prima in, onder meer omdat ze met raad en daad worden ondersteund. Zo kun je bijvoorbeeld al een heleboel inspiratie opdoen op onze website, maar er is nog meer:

Veelgestelde vragen over de ondersteuning bij het fondsenwerven


Nog vragen? Neem dan contact op met je districtscoördinator: