Het Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker 14-15-16 september 2018

Samen maken we opnieuw een vuist tegen kanker


Het PLANTJESWEEKEND is een vaste waarde bij Kom op tegen Kanker. Na 23 succesvolle edities weet heel Vlaanderen wat er gebeurt tijdens het derde weekend van september: honderdduizenden azalea's -in 2017 waren dat er 325.420- vinden dan hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen.
Verkoop jij mee azalea's, samen met onze andere vrijwilligers? 
Ook dit jaar weer zullen ze met duizenden een weekend lang in de weer zijn: ze gaan van deur tot deur, verkopen plantjes op de markt of aan grootwarenhuizen, je vindt ze overal waar veel mensen komen. Kunnen we op 14, 15 en/of 16 september ook op jou rekenen? Enkele uurtjes mee de handen uit de mouwen steken bij een bestaand comité of zelf een verkoopactie in je gemeente opzetten, alles kan!
Meld je hieronder aan en wij helpen je van A tot Z om er een succes van te maken!

 


Steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten

Met de opbrengst van het Plantjesweekend financiert Kom op tegen Kanker zowel eigen als externe steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. Er worden onder meer speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Patiënten die het door hun ziekte financieel moeilijk krijgen, kunnen rekenen op steun uit het Kankerfonds. De Kankerlijn biedt een luisterend oor aan patiënten en hun naasten. Dat doen ook de vele zorgvrijwilligers in de Vlaamse ziekenhuizen. Een deel van de opbrengst gaat ook naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen.
Lees hier wat Kom op tegen Kanker doet met het geld dat tijdens het Plantjesweekend wordt ingezameld.

 


 

 

Help mee

Doe een gift!