Doe je mee?
Klik dan hier en registreer je als Plantjesverkoper

Het Plantjesweekend zoekt nog vrijwilligers om te helpen tijdens het weekend van 15, 16 en 17 september 2017
 

Het Plantjesweekend is een vaste waarde bij Kom op tegen Kanker. Na 22 succesvolle edities weet Vlaanderen wat er gebeurt tijdens het derde weekend van september: honderdduizenden azalea’s vinden dan hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door duizenden vrijwilligers die van deur tot deur gaan met de plantjes of een verkoopstand oprichten. Zonder hen zou er geen Plantjesweekend zijn. 

Mogen we op 15, 16 en 17 september 2017 ook op jou rekenen? Word jij dit jaar ook Plantjesverkoper? Dat zou fantastisch zijn! Klik hiernaast op de button en registreer je.

 


Hoe gaat het dan verder? Van zodra je geregistreerd bent, neemt een districtcoördinator contact met je op. Wil je een comité opstarten, dan word je begeleid en ondersteund door de districtcoördinator. Je staat er dus absoluut niet alleen voor!

Jouw inspanning maakt écht een verschil. Weet dat de opbrengst van het Plantjesweekend naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten gaat. Zo worden er  onder meer speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat ook naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen. Alvast bedankt voor jouw steun!

Help mee

Doe een gift!