TEAM SUPER STAN

1 team
5.435,00 € ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan nog niet starten
TEAM SUPER STAN

Als jonge solorijder voor TEAM SUPER STAN stoom ik me klaar voor de 1000KM van KOM OP TEGEN KANKER 2024. 

Het einddoel is om op zowel 9 + 10 + 11 + 12 mei dagelijks de volledige afstand van 250 km te fietsen en zo aan een totaal van 1000KM’s te komen. 


Voor dit solo-avontuur zal er dus heel wat getraind dienen te worden om dit doel te bereiken, om zo de vele kilometers op de fiets af te kunnen leggen. 

Deelname moet je ‘verdienen’ en dit kan na het ophalen van een minimum bedrag van €5.500. Deze bijdrage zal - samen met de input van talrijke grote sponsors - door de organisatie KOTK toegewezen worden aan patiëntgericht kankeronderzoek.


Om deze uitdaging tot een goed einde te kunnen brengen, zal ik de eerstvolgende maand(en) naast de vele trainingsritten op de fiets, verschillende acties organiseren om dit effectief mogelijk te maken. Hierbij hoop ik op jouw of jullie steun - zo reken ik jou alvast tot een super fan van team super stan 😉


Breng jij me intussen graag een stapje dichter bij de start, dan kan je zeker ook een gift of sponsoring overwegen. Zie info hieronder.

Wil je ons team steunen, dan kan dat door een gift te doen:

  • online via de knop hierboven
  • via een storting op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170264829

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar, zowel als dat gebeurt via de knop 'Steun dit team' als via een overschrijving.

Heb je het geld dat je wil schenken aan ons team ingezameld via een actie? Dan geldt dat niet als gift, en moet dat bedrag gestort worden op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding 'ACTIE' en de code van dit team. Meer info over giften en fiscale attesten vind je in de veelgestelde vragen.