Prinses Harte

2 teams
0,00 € ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen nog niet starten
Prinses Harte

2 fietsteams, 16 sportievelingen. Met deze warme groep nemen wij elk jaar in mei deel aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

16 sportievelingen met elk hun eigen verhaal over (prinses) Harte. Als buurman/-vrouw, als papa/mama van een klasgenootje, als moeder van een favoriete babysit of speelkameraad, als vriend(in) des huizes ... En uiteraard ook de papa en mama van Harte, maar evengoed Lukas, die de strijd tegen kanker won en toen van ons een ridderpakket kreeg, en zijn ouders, ondertussen actieve vrijwilligers.

16 sportievelingen, 16 warme mensen, allemaal met het hart op de juiste plaats: Berit, Elke, Johan, Koen, Leen, Monique, Bart, Kristof, Veronique, Erik, Lieven, Els, Lien, Els, Lukas en Marleen.

Kijk hier op Facebook een gedetailleerde voorstelling van onze fiets(st)ers.

Twee teams in de schoot van vzw Prinses Harte, omdat de missie van de werking, waarin we allemaal een of andere rol spelen, ons erg hard aanspreekt.

Onze vzw werd kort na het overlijden van de zesjarige Harte aan kanker, in 2013, opgericht. Sindsdien verdelen we jaarlijks minstens 100 kleurrijke ridder- en prinsessenpakketten aan kinderen met kanker in het UZ van Gent, Leuven, Wilrijk, Jette en ook over de taalgrens in Brussel (Huderf en St. Luc) en Luik (La Citadelle en Mont-Liéga).

We fietsen voor Harte, maar evengoed voor die vele andere kinderen, wiens strijd tegen kanker allesbehalve eenvoudig is.

We gaan vol overgave fietsen, ook al hebben sommigen van ons nog nooit op een koersfiets gezeten. Om geld in te zamelen voor kankeronderzoek, en uiteraard ook om het verhaal van onze eigen vzw Prinses Harte verder uit te dragen.

Volg onze acties via onze website, Facebookpagina of Instagram.

Wil je ons team steunen, dan kan dat door een gift te doen:

  • online via de knop hierboven
  • via een storting op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170192077

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar, zowel als dat gebeurt via de knop 'Steun dit team' als via een overschrijving.

Heb je het geld dat je wil schenken aan ons team ingezameld via een actie? Dan geldt dat niet als gift, en moet dat bedrag gestort worden op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding 'ACTIE' en de code van dit team. Meer info over giften en fiscale attesten vind je in de veelgestelde vragen.