's Zaterdags spring je op de fiets voor een of meerdere beklimmingen. Maar de sportieve ambiance duurt het hele weekend!

(Timing onder voorbehoud)

Vrijdag 8 september 2023

8.30u tot 21u - Infostand open

Samen met onze collega's van de toeristische dienst van Les Saisies ontvangen we je graag aan het infopunt. De lokale medewerkers kennen het gebied op hun duimpje en weten voor ieder wat wils.

Een GPX-bestand voor een fietstocht op eigen houtje of liever een stevige wandeling langs het indrukwekkende Balcon du Mont Blanc? Wij wijzen de weg. Ben je meer in een (ont)spannende mood, dan is er de wellness, een ritje op de rodelbaan en zoveel meer.

19u - Pastaparty 

Tijd voor krachtvoer! Niks beters dan een dampend bord pasta boordevol koolhydraten aan de vooravond van je sportieve uitdaging. Tegen betaling zijn je supporters ook welkom voor een gezellige hap. Smakelijk!

Pastaparty
de col op programma 2

Zaterdag 9 september 2023

8u tot 9u - Start beklimming 

‘s Ochtends klimmen we in en uit het zadel en bedwingen we de col des Saisies. Je definitieve vertrekuur is afhankelijk van het aantal deelnemers en startwaves.

Tot 17u is het parcours autoluw en zorgen we voor technische en medische bijstand. Hoe snel, hoe vaak en met hoeveel pauze(s) je de lus van 35 km aflegt? Dat kies je helemaal zelf.

9u tot 17u – Markt

Op het evenementenplein zetten we een artisanale markt met lokale producten op poten voor jou en je supporters. Laat je verrassen door de smakelijke specialiteiten en het muzikaal talent van de streek.

20u tot ??? - Avondfeest

Trek je dansschoenen aan, want na je welverdiende douche bouwen we met z'n allen een afterparty.

Avondfeest

Zondag 10 september 2023 

8u tot 14u - Infostand open

Op zoek naar inspiratie? Net als 's vrijdags, is er in samenwerking met lokale medewerkers van Les Saisies een handig infopunt.

Een extra fietstocht, mooie wandeling, spelletje bowling of iets helemaal anders. In een handomdraai is het gepiept.

Schrijf je in