Fietsen, wandelen, zwemmen, rodelen, bowlen, wellnessen … Noem het op, en je kunt het doen in Les Saisies. Bovendien krijgt iedere deelnemer en supporter een kortingskaart aangeboden, in samenwerking met de toeristische dienst. 

Hieronder een greep uit wat er allemaal te beleven valt. In aanloop naar het event vind je hier nog meer info, onder meer over waar je terechtkunt met je kortingskaart.

Extra gpx-routes

Ben je van plan om er een volledig fietsweekend van te maken, naast onze lus op zaterdag? We bezorgen je in aanloop naar het weekend extra gpx-bestanden met toproutes in de omgeving. Zo kun je de prachtige fietsregio verder ontdekken!

Als je kiest voor de langste ritten, mag je heel wat klinkende namen van je col-lijstje afvinken. Wat denk je van de Col des Aravis, de Col du Pré en de Col de l’Arpettaz? Of van de Cormet de Roselend?!

We verkennen zelf enkele dagen op voorhand nog eens de routes en passen de gpx-bestanden indien nodig aan. Zodat je tijdens je rit niet voor verrassingen komt te staan.

Bowling

Zes pistes om plezier te maken! Ga jij voor een strike tijdens een gezellig potje bowlen? Of kies je een van de caféspelen in de bar? 
Lees meer

Zwembad & wellness

Centrum Aquasportif des Saisies is een waterpark van maar liefst 5000 m2, met een wellnessruimte en sportterreinen. Plons in het water of kies voor de relaxerende sauna, hamam of jacuzzi. 
Lees meer (FR)

Mountain Twister

Je kan een col afdalen met de fiets, de lift of te voet. Maar er zijn ook de rails van de Mountain Twister. 750 meter pure snelheid met bochten van 360 tot 540 graden. 
Lees meer

Le Parc des Elfes

Maak kennis met de 'Servans'. Slimme, kleine elfjes. Grappenmakers met een ondeugende glimlach. Ze heten je welkom in hun bosdomein en dagen je uit. Speel mee op de grond en in de lucht! 
Lees meer

Zetelliften: Legette & Chard du Beurre

Deze twee stoeltjesliften nemen je mee naar bergtoppen met een adembenemend zicht op de omgeving. Zo hoef je enkel nog bergaf te wandelen. 
Lees meer (FR)

Wandelroutes

De regio rond Les Saisies is een echt wandelparadijs. Dus laat misschien eens je fiets op stal en trek je stapschoenen aan.
Lees meer

En nog veel meer ...

De streek rond Les Saisies biedt werkelijk voor iedereen wat wils. Ook foodies, avonturiers en natuurliefhebbers komen aan hun trekken. Ontdek de waaier aan mogelijkheden op de website van Les Saisies of kom tijdens het weekend naar de infostand op de eventsite.