Met je deelname aan de Col op zamel je per teamlid 2000 euro in. Geen klein bedrag, want elke euro is nodig voor kankeronderzoek. Maar ook zeker geen onoverkomelijk bedrag. Verzamel een team rond jou, en dan lukt dat zeker. Plus: wij staan jou ook graag bij met raad en daad, ideeën en hulpmiddelen.

Inspiratie voor een actie

Weet je nog niet welke richting je met jouw actie uit wilt?
Doe dan hier eerst wat inspiratie op.

Originaliteit is natuurlijk geen vereiste. De eenvoudigste acties zijn soms de meest lucratieve. Denk maar aan een eetfestijn, fuif of wafelbak. Ook eenvoudige verkoopacties kunnen al heel wat geld in het laatje brengen.

Daarnaast kunnen giften van familie, vrienden, collega’s, lokale bedrijven of organisaties je ook al een heel eind op weg zetten. Spreek hun goed hart aan en ze helpen je zeker.

Giften vanaf 40 euro per jaar zijn voor 45 % fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro je schenker maar 22 euro, want hij/zij krijgt 18 euro belastingaftrek. Via deze link lees je meer over de voorwaarden.

De Col op BikeAid

Gericht promotie voeren

Als deelnemer krijg je een eigen actiepagina om jezelf voor te stellen en waarop mensen rechtstreeks je team kunnen helpen. Via je actiepagina kun je ook je inzamelacties bekendmaken of promo voeren op sociale media.

Kom op tegen Kanker stelt bovendien gratis promotiemateriaal ter beschikking voor officiële actievoerders. Je krijgt er toegang toe eens je volledig geregistreerd bent. Maak er zeker gebruik van, want het opent makkelijker deuren én portemonnees.

Je kan onder andere beroep doen op officiële affiches en flyers met een blanco ruimte om je eigen actie aan te kondigen. Je krijgt het logo van de Col op voor Kom op tegen Kanker in digitaal formaat.

Natuurlijk surf je ook mee op de nationale mediacampagne die Kom op tegen Kanker online en offline voert over deze actie.

Wij staan voor je klaar

Ben je toch nog op zoek naar inspiratie voor een actie? Of heb je een superidee, maar wil je het toch nog even aftoetsen? Of zoek je gewoon hulp bij het opzetten van een goede structuur voor je actie of bij het financiële aspect ervan? Je kan ons op verschillende manieren contacteren