Header shadow

Gelijk nen Echte

Eind september komen de 2021 UCI Road World Championships naar ons land. Ine Beyen en Maarten Vangramberen dagen je uit om samen met Karl Vannieuwkerke de grootste ploeg tegen kanker te vormen. Doe mee #gelijknenechte!

Als officiële charity partner is Kom op tegen Kanker erg trots dat het wereldkampioenschap tijdrijden en wegwielrennen voor het eerst in zijn honderdjarige geschiedenis rookvrij zal zijn. Doe mee met de Gelijk nen Echte-ploeg en neem deel aan allerlei leuke activiteiten. Zo geef je de preventieprojecten van Kom op tegen Kanker een duwtje in de rug.

Karl Vannieuwkerke

Challenge #1

Smeer je benen maar al in, want binnenkort geeft ploegleider Karl Vannieuwkerke het startschot voor de eerste challenge richting het wereldkampioenschap.
Door je deelname aan de uitdagingen draag je bij aan projecten die kanker helpen voorkomen.
Doe jij ook Gelijk nen Echte mee in de grootste ploeg tegen kanker?

Houd me op de hoogte

T-shirt gelijk nen echte

Gelijk nen Echte-collectie

Bij een Gelijk nen Echte-wielerploeg hoort een échte wieleroutfit. Voor de sportievelingen is er de unieke Gelijk nen Echte-wieleroutfit van Santini, officiële partner van het UCI en het wereldkampioenschap. Er komt ook een vrijetijdscollectie voor het hele gezin. Vanaf april te koop in de JBC-winkels en -webshop. Meld je aan en ontdek de collectie als eerste!

Ontdek de collectie

WK logo

Een rookvrij WK als wereldprimeur

Dit jaar is het WK wielrennen voor het eerst in de geschiedenis rookvrij. En voor een evenement van die schaal is dat een belangrijke wereldprimeur. Roken is dodelijk. Sterker nog, het is de belangrijkste vermijdbare doodsoorzaak in ons land. Maar liefst een op de drie kankers wordt erdoor veroorzaakt. Kom op tegen Kanker streeft daarom naar een rookvrije leefwereld en is zeer trots om de officiële charity partner te zijn van dit rookvrije evenement. Meer info

Post jouw foto met #gelijknenechte, tag @komop_tegenkanker
en maak deel uit van de grootste ploeg tegen kanker.

Vragen?

Stuur een e-mail naar gelijknenechte@komoptegenkanker.be en we helpen je graag verder.

Mediapartners
sporza
In samenwerking met
jbc logo
Trouwe partners
één     KBC logo