Gelijk nen Echte

Gelijk nen Echte

Eind september komen de 2021 UCI Road World Championships naar ons land. Ine Beyen en Maarten Vangramberen dagen je uit om samen met Karl Vannieuwkerke de grootste ploeg tegen kanker te vormen. Doe mee #gelijknenechte!

Als officiële charity partner is Kom op tegen Kanker erg trots dat het wereldkampioenschap tijdrijden en wegwielrennen voor het eerst in zijn honderdjarige geschiedenis rookvrij zal zijn. Doe mee met de Gelijk nen Echte-ploeg en neem deel aan allerlei leuke activiteiten. Zo geef je de preventieprojecten van Kom op tegen Kanker een duwtje in de rug.

WK-quiz

Gelijk nen Echte WK-quiz

De belangstelling voor de WK-quiz blijkt beperkt. Te beperkt om een fondsenwervende activiteit te zijn.

Want dat is waar we de campagne #gelijknenechte in de eerste plaats voor doen natuurlijk. Als inzamelingsactie voor preventieprojecten tegen kanker.

Met pijn in het wielerhart zien we ons dan ook genoodzaakt de quiz te annuleren.

T-shirt gelijk nen echte

Gelijk nen Echte-collectie

Bij een Gelijk nen Echte-wielerploeg hoort een échte wieleroutfit. Voor de sportievelingen is er de unieke Gelijk nen Echte-wieleroutfit van Santini, officiële partner van het UCI en het wereldkampioenschap. Voor zij die de zijlijn verkiezen boven het peloton brengt JBC ook een vrijetijdscollectie voor het hele gezin. Nu te koop in de JBC-winkels en -webshop

Ontdek de collectie

WK logo

Een rookvrij WK als wereldprimeur

Dit jaar is het WK wielrennen voor het eerst in de geschiedenis rookvrij. En voor een evenement van die schaal is dat een belangrijke wereldprimeur. Roken is dodelijk. Sterker nog, het is de belangrijkste vermijdbare doodsoorzaak in ons land. Maar liefst een op de drie kankers wordt erdoor veroorzaakt. Kom op tegen Kanker streeft daarom naar een rookvrije leefwereld en is zeer trots om de officiële charity partner te zijn van dit rookvrije evenement. Meer info

Post jouw foto met #gelijknenechte, tag @komop_tegenkanker
en maak deel uit van de grootste ploeg tegen kanker.

Vragen?

Stuur een e-mail naar gelijknenechte@komoptegenkanker.be en we helpen je graag verder.

Mediapartners
sporza
In samenwerking met
jbc
Trouwe partners
een     kbc