Losse actie header

Ik zet mijn benen in tegen kanker! Jij ook?

Datum
Inzamelactie loopt tot
04/02/2023
Ingezameld bedrag
€ 168
Delen
Jouw hulp is meer dan ooit hard nodig. Mijn naam is Mohamed en ik ben net zoals ieder ander mens. Helaas zou ik bijna zeggen. Dit betekent namelijk dat ook ik (te) veel vrienden aan kanker heb verloren. In alle eerlijkheid misschien net zoals jij. Daarom hoef ik je niet uit te leggen dat het verliezen van een dierbare ontzettend veel pijn doet. Je staat zó ontzettend machteloos. Kanker is een ziekte die je bij de keel pakt en niet meer loslaat. Voor je gevoel ben je volledig overgeleverd aan de kanker en is het lot al bepaald. Aan die machteloosheid moet toch iets te doen zijn?

Voor Kom op tegen Kanker wil ik de strijd aangaan met kanker. Dit hoef ik gelukkig niet alleen te doen. De hele wereld heeft, met steun van 193 wereldleiders, een gezamenlijk doel. En dat is dat iedereen in 2030 in een wereld vol goede gezondheid en welzijn leeft. Dit is de duurzame ontwikkelingsdoelstelling van de VN. In het plan staan 17 punten, waar gezondheid er één van is. Er is op het gebied van kanker nog een lange weg te gaan, maar ik heb er vertrouwen in dat er ooit een medicijn tegen deze vreselijke ziekte wordt gevonden.

Wat gaan we doen? Vanaf 20 oktober tot en met 4 februari 2023 zetten we iedereen die meevecht tegen kanker in de bloemetjes. De datum van 4 februari is niet toevallig gekozen. Dan is het namelijk Wereldkankerdag.

Laat ons samen lopen, wandelen of rolstoelen. Met iedere kilometer doneer je 1 euro ten behoeve van Kom op tegen kanker.
Je kiest zelf een locatie. Je wandelt bijvoorbeeld tijdens jouw pauze of in een natuurreservaat, of in de stad. Alles is mogelijk afhankelijk van jouw voorkeur!

Met de inkomsten van ons betere benenwerk en jouw sponsorgeld kunnen we samen de strijd tegen kanker aangaan. Elk klein gebaar kan van grote waarde zijn. Elke actie kan het verschil maken en helpen om de levenskwaliteit van (ex-)kankerpatiënten te verbeteren. Tot we kanker ooit de wereld uit kunnen helpen.
Ik hoop dat ik op jullie steun kan rekenen.

Mohamed (Mo) Essakhi

Zij deden een gift en steunen zo de strijd tegen kanker.

42, 00
Mohamed E.
 Ik zet mijn benen in tegen kanker! Jij ook? Van 20 tot en met 26 oktober 2022
42, 00
Mohamed E.
Ik zet mijn benen in tegen kanker! Jij ook? Van 27 oktober tot 2 november 2022
42, 00
Mohamed E.
Ik zet mijn benen in tegen kanker! Jij ook? Van 03 november tot 9 november 2022
42, 00
Mohamed E.
Ik zet mijn benen in tegen kanker! Jij ook? Van 10 november tot 16 november 2022