nieuw magazine

Nieuw magazine voor Kom op tegen Kanker!

Delen

Met het nieuwe magazine Komop wil Kom op tegen Kanker de community van actievoerders, vrijwilligers en medewerkers dichter bij elkaar brengen en hen op een transparante manier informeren over de activiteiten en bestedingen. Doorblader hier de eerste editie.

Het magazine zal vier keer per jaar verschijnen. Komop vertelt menselijke en inspirerende verhalen over hoe duizenden mensen over heel Vlaanderen en Brussel samen en elk op hun manier opkomen tegen kanker. Daarnaast houdt het de lezers op de hoogte over hoe het geld wordt besteed en we samen vooruitgang boeken.

Komop is een magazine voor en van iedereen die zich inzet voor de strijd tegen kanker. Het blad draait om hun gedrevenheid, hun enthousiasme en engagement.

Marc Michils

Algemeen directeur Kom op tegen Kanker

Met Komop willen we een gezicht geven aan de vele initiatieven van de mensen die met ons strijden tegen kanker en tonen we wat we met vereende krachten kunnen bereiken. Het is ook onze manier om aan al deze mensen dankjewel te zeggen, want zonder hen zou Kom op tegen Kanker niet de organisatie zijn die we vandaag kennen.