Roep hulp in van het A-team

Ben je tussen 16 en 35 jaar en heb je kanker? Dan ben je een AYA. En voor AYA's is er een A-team!

Heb je nood aan een luisterend oor, informatie op maat, lotgenotencontact op tips/advies? Geef dan je gegevens in via het formulier hieronder en dan komt het A-team to the rescue!

Het A-team is een groep van vrijwilligers, die bestaat uit jongvolwassenen tussen 16 en 40 jaar die kanker (gehad) hebben. Het A-team komt éénmalig bij je langs in het ziekenhuis (of elders) om je wegwijs te maken in het informele (zorg)aanbod voor AYA's.

Dit tweejarig pilootproject van Kom op tegen Kanker wordt aangeboden in volgende ziekenhuizen: UZ Leuven, UZ Gent, UZ Antwerpen, UZ Brussel, AZ Groeninge, AZ Geel, AZ Klina, AZ St-Lucas (Gent), Maria Middelares (Gent), Jessa Ziekenhuis (Hasselt) en Imeldaziekenhuis Bonheiden. 

Vul het formulier in:

Jong en kanker

Studeren, werk zoeken, solliciteren, een relatie opbouwen, een huis zoeken, kinderen krijgen ... wie jong is, staat voor heel wat veranderingen en uitdagingen in z'n leven. Komt een ziekte als kanker daarbovenop, dan worden die uitdagingen nóg groter. Vind alle info rond jongvolwassenen en kanker op allesoverkanker.be.

Hoe heb je het liefst dat we jou contacteren? *
Waar spreek je het liefst af? *

Je hoeft niet per sé in het ziekenhuis af te spreken. Het kan gerust in een park naast het ziekenhuis. Of ergens helemaal anders, zoals een gezellige bistro om een tas koffie te drinken. Heb je zelf geen idee waar je zou kunnen afspreken, dan kunnen wij ook een voorstel doen.

In welk ziekenhuis word je behandeld? *
Gebruik van contactgegevens *

Mogen we jouw contactgegevens opnemen in het mailingbestand van onze Jongerenwerking? Zo ontvang je telkens als eerste de uitnodiging voor onze activiteiten! We behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.