Daar mag je niet aan denken

Eenakter over nalaten en voortleven

Het einde van het leven hoort bij het leven zelf. Net als onze nalatenschap. Want wat we nalaten in ons testament, toont hoe we in het leven staan. Maar mág je daaraan denken? En hoe praat je erover? Met de eenakter Daar mag je niet aan denken en het praatcafé nadien wil Kom op tegen Kanker nalatenschap uit de taboesfeer halen en mensen laten nadenken over het opmaken van een testament. 

Actrices Chris Lomme en Simone Milsdochter spelen in deze aangrijpende voorstelling een moeder en dochter die zich een weg zoeken door twijfels, verlangens en verdriet. Om uit te komen bij dat wezenlijke onderdeel van ieders leven: het einde en wat er daarna gebeurt.

Na elke voorstelling organiseren we een praatcafé, waar ook notarieel juristen van Kom op tegen Kanker aanwezig zijn. Mensen kunnen er vrijblijvend napraten en al hun vragen stellen over het opmaken van een testament en wat daarbij komt kijken. 

Kom ook kijken

Hieronder vind je alle data en locaties van de voorstellingen dit najaar.

Boek de unieke eenakter Daar mag je niet aan denken met praatcafé

Het is moeilijk voor mensen om te praten over het levenseinde en de nalatenschap. Het is een onderwerp waar iedereen graag omheen fietst. Dat is normaal. Maar de behoefte om erover te praten is enorm. Zelfs om erover te horen praten.
Breng jij het onderwerp onder de aandacht van je leden, medewerkers, klanten of inwoners? Zo zet je mensen aan het denken. Neem contact op via testament@komoptegenkanker.be

Kom op tegen Kanker zorgt voor:

  • de opvoering (door Chris Lomme en Simone Milsdochter)
  • de aanwezigheid van onze notarieel juristen tijdens het praatcafé

Zelf te voorzien:

  • een gezellige zaal met eenvoudige verlichting en techniek, zonder decor
  • een hapje en drankje tijdens het praatcafé

Speelmomenten zijn samen te bepalen. Je kunt voorstellingen boeken tot december 2023. 

Tekst: Alicja Gescinska 
Spel: Chris Lomme & Simone Milsdochter 
Productie: Kom op tegen Kanker
Duur voorstelling: 35 minuten
Kostprijs: 800 euro (exclusief btw)

Legatentoneel
Legatentoneel

Infosessie over nalaten en een testament maken

Bied je je klanten, medewerkers, inwoners ... ook graag of liever een informatiesessie aan? Onze notarieel juristen verzorgen een leerrijke namiddag of avond rond nalaten en erven. Zij begeleiden elke dag mensen die vragen hebben over hun nalatenschap en het maken van een testament en weten wat er leeft.  

Deze infosessie is gratis.
Boek de infosessie of vraag vrijblijvend meer informatie via testament@komoptegenkanker.be
 

Legatentoneel