Ploeg tijdens Iedereen 1000

Duizenden fietsers trapten door weer en wind tijdens Iedereen 1000

Delen

Dankzij de enthousiaste inzet van de deelnemers van Iedereen 1000, kunnen we 1.376.727 euro investeren in kankeronderzoek. En er komen nog steeds stortingen binnen. Wat ons nog meer opviel was de enorme solidariteit. Iedereen 1000 leefde heel het hemelvaartweekend op sociale media én op de weg.

We zijn fier op het resultaat, maar vooral op alle deelnemers die tijdens het hemelvaartweekend trapten tegen kanker. De sfeer zat goed, ondanks de vele regenbuien. De fietsers waren overal in Vlaanderen op pad, aangemoedigd door de meters en de peters. Op sociale media en Radio 2 was het ene mooie verhaal na het andere te zien en te horen. Iedereen fietste in zijn eigen bubbel, maar wel met een gezamenlijk doel: kankeronderzoek steunen. 

Marc Michils, algemeen directeur Kom op tegen Kanker: ‘Een grote dankjewel voor iedereen die zich massaal heeft ingezet voor Iedereen 1000. We voelden echt dat er enorm veel solidariteit is voor mensen met kanker. Kankeronderzoek mag niet stilvallen, dus we blijven ons inzetten. In september organiseren we bijv. onze derde 100km-run, waarvan de opbrengst ook naar onderzoek gaat.’