Het startschot van onze Gelijk nen Echte-fietschallenge is gegeven!

Delen

Ploegleider Karl Vannieuwkerke, kopvrouw Ine Beyen en kopman Maarten Vangramberen dagen iedereen uit om zoveel mogelijk kilometers te fietsen tegen kanker. Samen met de hele Gelijk nen Echte-ploeg 100 keer rond de wereld fietsen, dat is het doel van onze fietschallenge. 

Eén toer rond de wereld is 40 000km. Dat is ongeveer evenveel als het aantal mensen in Vlaanderen die jaarlijks een kankerdiagnose krijgen. Elke kilometer die we fietsen, is er dus eentje voor hen! En gezien het de 100ste verjaardag van het WK wielrennen is, zouden we als officiële charity partner van de 2021 UCI Road World Championships, graag samen 100 keer rond de wereld fietsen. Lees meer op onze Gelijk nen Echte-pagina.

Meedoen kan via Fietschallenge Gelijk nen Echte. Kies je deelnamepakket en je bent vertrokken! 
De opbrengst gaat naar preventieprojecten van Kom op tegen Kanker. 

We lanceren vier weken lang elke week een nieuwe individuele challenge. Wie die tot een goed einde brengt, krijgt een virtuele Gelijk nen Echte-medaille. Slaag je erin om de vier medailles te verzamelen, dan krijg je er een regenboogmedaille bovenop, als ultieme bewijs van je inzet. Elke week zijn er ook leuke prijzen te winnen.

En we hebben nog meer goed nieuws: onze Gelijk nen Echte-vrijetijdscollectie is sinds kort verkrijgbaar bij JBC. Half april komt daar onze enige echte Gelijk nen Echte-wielercollectie van Santini bij! Op de website van JBC kun je je nu al aanmelden, zodat je als eerste op de hoogte bent als onze wielercollectie er is!

Tot snel op de fiets!