Kom op tegen Kanker is charity partner van WK wegwielrennen 2021

Delen

Kom op tegen Kanker wordt de charity partner van de 2021 UCI Road World Championships, het WK wielrennen dat in Vlaanderen plaatsvindt van 18 tot en met 26 september. De ambitie van het partnerschap is om van het WK wielrennen een rookvrij evenement te maken.

Samen met vzw WK2021, de organisator van het WK in Vlaanderen, organiseert Kom op tegen Kanker van maart tot september een fondsenwervende campagne: ‘Gelijk nen Echte’. Met Karl Vannieuwkerke als ploegleider, Ine Beyen als kopvrouw en Maarten Vangramberen als kopman motiveren we alle wielerliefhebbers in Vlaanderen om deel te worden van de grootste wielerploeg tegen kanker. Dat kan door deel te nemen aan leuke challenges ten voordele van Kom op tegen Kanker. De eerste ‘Gelijk nen Echte’-challenge start op 22 maart. Snel meer hierover op onze ‘Gelijk nen Echte’-pagina.

Bij een echte wielerploeg hoort ook een echte kledingcollectie. Die ligt begin april in de rekken bij JBC en online op jbc.be/komoptegenkanker. De collectie bestaat uit ‘Gelijk nen Echte’-wieleroutfits en een vrijetijdscollectie voor de hele familie.  

De opbrengst van de ‘Gelijk nen Echte’-campagne gaat naar preventieprojecten van Kom op tegen Kanker. Het WK wielrennen zal dit jaar ook voor het eerst een rookvrij evenement zijn. Zo komen we weer een stukje dichter bij een gezondere, rookvrije wereld. 

Gelijk nen echte