Rebecca, eventmanager Maatschappelijke Sponsoring KBC

Delen

‘Ik heb tijdens mijn werk al heel wat kippenvelmomenten gehad. KBC is al 27 jaar partner van Kom op tegen Kanker, van bij het prille begin dus. Zelf begeleid ik vanuit KBC al 16 jaar de Kom op tegen Kanker-evenementen die door ons gesponsord worden. Maar de impact van de menselijke verhalen die ik tijdens mijn job zie en hoor, verandert nooit.'

'Al die moedige getuigenissen van mensen met kanker tijdens de tv-shows, ook van collega’s hier bij KBC. Maar ook de mooie verhalen die ons belteam tijdens de shows aan de telefoon te horen krijgt van mensen die iets willen schenken. De ontmoetingen en de voldoening op het einde van het weekend van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Er zijn al heel wat momenten geweest waarop ik echt stil werd.'

'En ik vind het ook fantastisch om te zien hoe Kom op tegen Kanker doorheen de jaren gegroeid is en als organisatie steeds professioneler is geworden. Ze hebben ondertussen zoveel capabele en getalenteerde mensen in huis! Samenwerken, meedenken en meegroeien met al die mensen geeft me zoveel voldoening en maakt KBC meer dan een sponsor van Kom op tegen Kanker, het maakt ons echte partners.’

Thema's: De 1000 km