Geen betere teambuilding dan je samen in te zetten voor het goede doel, toch? Als bedrijf of organisatie kun je dan ook een groot verschil maken in de strijd tegen kanker, en wel op meerdere manieren.

Vaardig een fietsteam af

Met je bedrijf of organisatie meefietsen met de 1000 km, dat staat garant voor een unieke teambuilding die verder reikt dan het hemelvaartweekend en het event zelf. Een team van collega's inschrijven, betekent immers dat je ook in aanloop naar de 1000 km samen een sportieve uitdaging aangaat. Eentje die bovendien een groot hart onder de riem steekt van collega's of partners die worden geconfronteerd met kanker.

Het zijn trouwens niet alleen de fietsers die zich achter jullie deelname aan de 1000 km kunnen scharen. Steek de koppen bijeen om het startgeld in te zamelen, mee acties op te zetten en je team zoveel mogelijk zichtbaarheid te geven ... Zo begint de 1000 km al snel te leven in je organisatie. Een positieve impact is dus verzekerd!

Meer info over deelnemen aan de 1000 km

 

Vorm een vrijwilligersploeg

Geen sportievelingen binnen je organisatie, maar wel veel motivatie om iets te doen voor het goede doel? Help dan mee als vrijwilliger! Zonder vrijwilligers kunnen we geen 1000 km realiseren, elk helpend handje is dus meer dan welkom. Steun op deze manier de strijd tegen kanker en toon zo aan je klanten en leveranciers dat jouw organisatie zich inzet voor het goede doel.

Word sponsor

De 1000 km organiseren om het kankeronderzoek te steunen, dat lukt alleen dankzij de hulp van sponsors. Is jouw bedrijf of organisatie geïnteresseerd om samen met Kom op tegen Kanker een groot succes te maken van de 1000 km? Bijvoorbeeld als campagnesponsor of als logistieke sponsor? Wil je graag diensten of producten aanbieden, of wil je de actie financieel ondersteunen? Wij horen het graag.

KBC op de 1000 km

Meer info? Contacteer