Aankomst middagstad de 1000 km voor Kom op tegen Kanker

Word sponsor van de 1000 km

Samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker, vier dagen lang. Dat is de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Het hemelvaartweekend is al enkele jaren het 1000km-weekend. Dan fietsen zo'n 1000 teams ten voordele van de strijd tegen kanker. Elk van hen zamelt 5000 euro in.
Kom op tegen Kanker garandeert dat dit startgeld integraal naar kankeronderzoek gaat. Daarom zoeken we partners en sponsors die zich net als de fietsers willen engageren in de strijd tegen kanker.
Er zijn verschillende partnerschappen mogelijk. Je kunt de 1000 km bijvoorbeeld financieel of logistiek ondersteunen. In ruil zorgen wij voor visibiliteit van je organisatie, in aanloop naar en tijdens de 1000 km.

Interesse? Neem contact op met

Wat met de opbrengst van de 1000 km?

De netto-opbrengst van de 1000 km gaat naar klinisch onderzoek (d.i. onderzoek waarbij behandelingen of geneesmiddelen worden getest bij patiënten) dat een directe meerwaarde biedt voor de behandeling van de kankerpatiënt én waarvoor er onvoldoende interesse is bij de industrie. Bijvoorbeeld omdat er niet meteen een effect is op de verkoop, zoals bij onderzoek naar nieuwe bestralingsstrategieën door het aanpassen van de frequentie en/of intensiteit van de bestraling, waarvoor niet direct nieuwe toestellen nodig zijn. Of bij onderzoek naar de behandeling van zeldzame kankers, waar het aantal patiënten vaak te klein is om commercieel interessant te zijn.