Kom op tegen Kanker en Hospitality Festival slaan de handen in elkaar en organiseren tijdens de ramadan Life Iftars, een actie waarop mensen hun solidariteit met kankerpatiënten met een migratie-achtergrond tonen. In 2019 vinden er Life Iftars plaats in Antwerpen, Genk, Gent, Schaarbeek, Mechelen en Oostende.

Op de Life Iftars willen we kanker bespreekbaar maken zodat de angst rond de ziekte vermindert. De Life Iftars staan bovendien in het teken van solidariteit en verbondenheid met de kankerpatiënt in ons midden.

In die sfeer van solidariteit zal aandachtig geluisterd worden naar de bezorgdheden en de specifieke noden van de aanwezigen en kan eenieder een solidaire bijdrage leveren ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Kom op tegen Kanker stelt zichzelf ten slotte voor op de Life Iftars: wat doet de organisatie en wat kan ze voor de aanwezigen betekenen? Want Kom op tegen Kanker is er voor alle kankerpatiënten, zonder onderscheid.

De kick-off van de Life Iftar vindt plaats op het Hospitality Festival op 3 en 4 mei in Brussel. Daarna volgen zes Life Iftars:

Met dank aan VOEM, Welcome in Mechelen, FMDO, VAMOS, El Moustakbal, GC De Kriekelaar. Zonder hen was het nooit gelukt om deze iftars te organiseren.

Wil je meer info over de Life Iftars? Contacteer Naziha Maher, 0484 30 48 89 of mail naar naziha.maher@komoptegenkanker.be.

Voor meer info over Hospitality Festival en Life Iftar Brussel, contacteer je Fatima Bouchtaoui: 0477 95 80 93 of mail naar fatima@citizenne.be.

Iftar
Iftar
Iftar
Iftar
Iftar