Vakantiekamp De ster aan zee, ben jij!

Wie gaat er mee op vakantiekamp?

Dankzij een ploeg fantastische, doldwaze monitoren en de professionele medische begeleiding vanuit de kinderoncologie kan Kom op tegen Kanker elk jaar een vakantiekamp voor kinderen met kanker organiseren. Wie gaat er in 2022 mee?

Raf, UZ Leuven

Raf, UZ Leuven

Mijn eerste kamp in 2000 in Houthalen heeft zo'n indruk op me nagelaten dat ik nog altijd uitkijk naar DE week van het jaar. Al die lachende gezichtjes, het plezier ... het is moeilijk te beschrijven wat het met een mens doet. En als we terug zijn van het kamp en de kinderen vragen of ze volgend jaar weer mee mogen, dan weet je dat het goed zit!

Laura

Laura, UZ Leuven

Hallo daar! Ik ben Laura. Ik mag dit jaar voor de tweede keer mee op kamp. Ik werk nu vier jaar als verpleegkundige op kinderoncologie in het UZ Leuven. Ik heb er heel veel zin in! Ik kijk er vooral naar uit om al de lach op al die vrolijke snoetjes te zien. Voor een knuffel kan je steeds bij mij terecht! 

Lobke

Lobke, UZ Leuven

Ik werk als diëtiste op de kinderoncologie van UZ Leuven. Eigenlijk ben ik dus de hele dag met eten bezig: advies geven, receptjes bedenken en proberen. Maar natuurlijk eet ik het zelf ook graag op. Dit jaar ga ik voor de 10e keer mee op kamp. Ik ben alvast klaar voor de leukste week van het jaar. Jullie ook? Action!

Liesbeth

Liesbeth, UZ Leuven

Dag lieve (film)sterretjes! Ik ben Liesbeth en werk als arts in het UZ Leuven. Ik kom dit jaar voor het eerst mee op kamp en ben blij dat ik mee mag spelen in jullie film. Ik ben helemaal klaar om samen met jullie te lachen, plezier te maken, kortom Blankenberge op stelten te zetten :-) Tot snel!

Diane, UZ Antwerpen

Diane, UZ Antwerpen

Hi everybody! Deze zomer wissel ik graag weer even dat witte uniform van het UZA, voor glitter & glamour op de filmset van het kamp. Samen dit kleine Hollywood onveilig maken, de strafste rollen vertolken, samen lachen, lopen, schrikken of chillen… Ik heb er al zin in 🎬

Lotte verpleegkundige UZA vakantiekamp

Lotte, UZ Antwerpen

Lieve kampgenoten! Leuk dat ik mee mag schrijven aan het scenario en hier en daar mag figureren in jullie film :-) Ik kijk er al naar uit wat het gaat worden ... Misschien een komische avonturenfilm met hier en daar wat drama? Die vind ik de beste ;-) 

Benjamin, UZ Gent

Benjamin, UZ Gent

Dag kinderen! Het is weer bijna zover … KAMP. Al 11 jaar de leukste week van het jaar voor mij. Deze verpleegkundige van het UZ Gent kinderoncologie is er alvast klaar voor om jullie achter de schermen bij te staan! Laat de camera’s maar draaien!
Karen, UZ Gent

Karen, UZ Gent

Hallo, ik ben verpleegkundige op de kinderoncologie in Gent. Als oud-scout was op kamp gaan een logische keuze, al is dit kamp een tikkeltje anders. Het is NOG TOFFER, NOG LEUKER, NOG GEZELLIGER. HET IS GEWOON DE LEUKSTE WEEK VAN HET JAAR. Alle kinderen die stralen en plezier maken: dat is ook voor ons genieten. We maken er samen een superformiweldigfantakolosachtig kamp van (even de quote van Marry Poppins gepikt ;-)).

Willem, UZ Brussel

Willem, UZ Brussel

Hallo allemaal, ik ben zooooo blij dat ik (opnieuw) mee mag op kamp! Ik ben nu al begonnen met mijn zak te maken. Zo vergeet ik zeker mijn onderbroeken en mijn goed humeur niet.

Britt psychologe vakantiekamp

Britt, psychologe UZ Brussel

Hey daar! Ik ben Britt, ik werk als psychologe in het UZ Brussel. Ik ga dit jaar voor de eerste keer mee op kamp en ik kijk er enorm naar uit om iedereen te ontmoeten! Ik wil er graag mee voor zorgen dat elk kind en elke jongere zich te pletter amuseert, zijn zorgen even opzij kan zetten en een onvergetelijke tijd beleeft ver weg van het ziekenhuis! See you soon ...

verpleegkundige Yente vakantiekamp

Yente, UZ Gent

Dag iedereen! Ik ben Yente, verpleegkundige uit Hollywood (of was het misschien toch eerder in UZ Gent?). Vorig jaar ging ik voor de eerste keer mee naar zee en ik heb de smaak volledig te pakken! Het wordt de max van een kamp aangezien jullie een week lang in de spotlights zullen staan, want dat hoort zo bij echte superhelden en -heldinnen als jullie ('; Ik ben alvast dol enthousiast dat ik samen met jullie een ticket heb kunnen bemachtigen voor de première! Licht aan... Camera aan... Actie!

Saar, UZ Gent

Saar, UZ Gent

Hallo ik ben Saar, normaal acteer ik als verpleegkundige in het UZ Gent, maar in juli speel ik ook de pannen van het dak in Blankenberge! Waanzinnig blij dat ik samen met jullie gecast ben voor een rol in het leukste kamp van 't jaar. Ik ga voor de eerste keer mee en tel de dagen al af na het horen van al die toffe verhalen. Hopelijk is er een goede camera mee, want mijn geheugen gaat sowieso te klein zijn om al die leuke momenten te onthouden die we samen gaan beleven!! Tot binnenkort!

Minne, UZ Gent

Minne, UZ Gent

Hallo iedereen, ik ben Minne en werk reeds 7 jaar met hart en ziel op de kinderoncologie van het UZ Gent als verpleegkundige. Het is de derde keer dat ik meega op het allerleukste kamp van het jaar! Ik kijk er weer naar uit om samen te spelen, knutselen en ravotten in de Blankenbergse zeelucht! Ik ga genieten van alle stralende lachende gezichten en ben vooral benieuwd welke filmsterren we allemaal gaan ontmoeten daar op kamp! Lieve groetjes en tot 2 juli!
Tess, UZ Gent

Tess, UZ Gent

Hey hey! Ik ben Tess, verpleegkundige op kinderoncologie in het UZGent! Dat ze maar snel die rode loper uitrollen want … Na al die knotsgekke verhalen over kamp, sta ik te popelen om samen met jullie richting zee te vertrekken en de show te stelen! Tot snel!

Florence, UZ Gent

Florence, UZ Gent

Hoi ! Ik ben Florence maar voor de vrienden is het Flo/Flor. Ik perform als verpleegkundige in het UZGent op de kinderoncologie. Ik deed auditie voor het allerleukste kamp van het jaar en kreeg net zoals jullie de rol om mee de boel op stelten te zetten aan zee ! Maak jullie borst al maar nat want ik sta alvast te popelen… Adieu.

Anne O, UZ Brussel

Anne O, UZ Brussel

Dag beste fans, Ik ben Anne en werk in het beroemdste ziekenhuis UZ Jette. Dit jaar vertrekken we met onze cameraploeg richting Blankenberge waar we als echte beroemdheden zullen ontvangen worden. Ik kijk er dan ook ongelooflijk naar uit om met all the stars de week van ons leven te beleven. SEE YOU SOON.

Aline

Aline, UZ Antwerpen

Take 1, take 2, oeps take 375... Hallo allemaal! Deze zomer zal ik op de filmset van het kamp toch nog een beetje moeten oefenen om een goede actrice te worden in één take. De rode loper van het UZA neem ik alvast mee om jullie allemaal te ontvangen. Ik kijk al uit naar de glitter en glamour, grappen en grollen en vooral alle leuke filmrollen. 

Foto Anneleen

Anneleen, UZ Leuven

Hallo iedereen! Ik ben Anneleen, al acht jaar verpleegkundige in het UZ Leuven. Dit wordt mijn allereerste kamp en ik kijk er superhard naar uit! Laat DE week van het jaar maar heel snel van start gaan, ik ben er volledig klaar voor om al die vrolijke gezichtjes te zien en er een topweek van te maken!

Foto Dominique

Dominique, UZ Leuven

Dag vriendjes! Ik ben Dominique, Domi voor de supersterren onder jullie. Na enkele jaartjes mag ik opnieuw mee op dit onvergetelijke weekje vol fun! Zet die limousine dus maar al klaar. Want onder mijn motto ‘leute en plezier’, gaan we lachen en nog zo veel meer! Met mijn zonnebril op zak, ben ik klaar om samen met deze fantastische filmploeg al die stralende glimlachjes op jullie gezichtjes te toveren. Tot dan!

Hanne

Hanne, UZ Leuven

Hallo iedereen! Ik ben Hanne. Ik werk als verpleegkundige op kinderoncologie in het UZ Leuven. Na zo veel leuke, zotte verhalen gehoord te hebben over het kamp kon ik niet anders dan meegaan. Het staat al in de sterren geschreven dat het een fantastisch kamp zal worden. Dat het maar snel 2 juli is! Ik ben alvast aan het inpakken …

Ilse

Ilse, UZ Leuven

Hallo, ik ben Ilse en werk al 15 jaar in Leuven. Dit jaar mag ik voor de tweede keer mee op kamp. Mijn eerste kamp is ondertussen wel al tien jaar geleden ... Ik kijk er dus enorm naar uit om plezier te maken en al die lachende gezichtjes te zien. Het wordt de beste week van het jaar!

Dries, hoofdmonitor

Dries

De camera’s draaien. Drie, twee, één... en actie! Ik ben jullie regisseur op kamp, al was ik misschien liever zelf de superheld geweest die de prinses kon bevrijden uit de klauwen van het verschrikkelijke zeemonster. Kom dus maar auditie doen en word een echte filmster!
Evelien, begeleiding Kom op tegen Kanker

Evelien, verantwoordelijke Kinderwerking

Hallo allemaal! Na een heerlijk herfstkamp, leggen we nu terug de rode loper uit in de zomer. Ik hou van zon-zee-strand, buiten spelen en heel veel ijsjes. Maar een filmavond met een zakje popcorn vind ik ook super gezellig. Ik lees graag; ook alle nieuwsjes over al die bekende mensen van op TV of in de film (#nieuwsgierig). Ik ben heel erg benieuwd naar jullie rodeloperkledij. Kunnen we samen blinken en schitteren. Tot snel!
Eline, monitor

Eline

Hey allemaal! Ik ben Eline, 27 jaar en ga dit jaar voor de zesde keer mee op kamp. Ik mag wederom mee met die kleine sterretjes van ploegje 1! Alleen in de spotlight staan, vind ik niet zo leuk, maar samen met jullie ben ik er zeker van dat de scènes van het scherm zullen spatten! Zo klaar om weer knotsgekke avonturen te beleven met ploegje 1. Ik tel alvast af (jullie toch ook?)... 3,2,1... Start de camera. 

Thomas, monitor

Thomas

Hey groep 1! Ik ben Thomas en ga voor de zesde keer mee op kamp als monitor. Ik kijk ontzettend uit naar dit kamp, het wordt super leuk! Ik luister graag naar moppen, speel graag verstoppertje en kan goed voetballen. Ik ga supergraag mee op kamp omdat de sfeer zo leuk is en er wordt superveel gelachen!
Alix, monitor

Alix

Bij een goede film hoort ook een goede trailer natuurlijk. Wel: zet je schrap voor een geweldige week met geweldig enthousiaste monitoren, waaronder ik! Ondertussen ben ik er ondertussen 25 en ik ga al 6 jaar mee op kamp. Eerst als fotografe, daarna als monitrice. Ik ben zelf professionele fotograaf en videoregisseur, dus we maken er zeker een Hollywoodwaardige week van! Tot snel ;-)

monitor Janne vakantiekamp

Janne

Hallo allemaal! Ik ben Janne (26) en ga voor de zesde keer mee op kamp. Ik kijk er al naar uit om samen spelletjes te spelen, naar het strand te gaan, te knutselen en nog veel meer. Als ik niet op kamp ben, sta ik voor de klas, naai of brei ik mijn eigen kleren of geef ik zwem- of dansles. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ik. Tot op de rode loper!
Lisa, monitor

Lisa

Hallo! Ik ben Lisa en ga voor de vierde keer mee als monitor op kamp. Ik woon in Poeke en werk als huisarts maar als monitor in ploeg 1 zul je me een week beter herkennen als regisseur, tv-ster of actrice. Zet jullie maar schrap voor een week vol plezier!
Marjolein

Marjolein

Dag allemaal, ik ben Marjolein en ga dit jaar voor de vierde keer mee op kamp. Na drie fantastische jaren kan ik niet wachten om opnieuw te vertrekken en doldwaze avonturen met jullie te beleven. De meeste omschrijven mij als een goedlachse die vooral NIET kan stilzitten. Tot op de rode loper!!
Marthe, monitor

Marthe

Hallo allemaal! Mijn naam is Marthe (19 jaar) en dit is mijn eerste jaar dat ik mee mag als moni op kamp. Ik kijk er alvast ontzettend naar uit om jullie allemaal te leren kennen aan ons zeetje. Hopelijk kijken jullie dan ook even hard uit naar de eerste dag van het kamp als ik. Nog maar 98 keer slapen…(vanaf de dag van dit tekstje ;))

Wannes

Wannes

Dag vrienden en vriendinnen! Ik ben Wannes. Ze zeggen dat ik 30 jaar oud ben, maar ik geloof daar helemaal niets van! Ik doe niets liever dan spelen, sporten, dansen (of toch proberen) en vooral veel lachen. Wist je trouwens dat Willem mijn broer is? Je herkent ons aan de grote oorlellen, maar niet mee lachen hé!

Liesbet

Liesbet

Ik ben Liesbet en ga dit jaar voor de vierde keer mee op kamp. Tussen het laatste kamp en nu zit tien jaar, maar dat wil zeggen dat ik er ook tien keer zo veel zin in heb! Ik kijk er al naar uit om met jullie te knutselen, te zingen, gek te doen en te spelen, hopelijk onder een stralende zon. Het kriebelt al hoor! Ik tel alvast af.

 

Sofie D

Ik ben Sofie met een f. Ik ben heel goed in spelletjes spelen en heel slecht in spelletjes verliezen. Ik verkleed mij graag, liefst in een lelijke trol of een gek heksje. Ik zing heel de dag door (misschien word ik ooit een seastar!!) en ben nooit, écht waar, nooit slecht gezind. Ik ben bang van de bliksem en een klein beetje onhandig. Ik eet graag spinazie. Nu weet je alles. Tot op ons kamp!

Bram

Bram

Hello! Ik ben Bram Vandamme (33 jaar), afkomstig uit Oostende en ik werk al jaren tussen de filmsterren! Of ik nu al dan niet familie ben van Jean-Claude Vandamme is een goed bewaard familiegeheim. Misschien komen jullie dit te weten tijdens het kamp, misschien ook niet... 

Mijn vrienden kennen me onder verschillende aliassen: The Mussels from Ostend, Vanbramme of Brakkie. Ik sta altijd open voor nieuwe namen. Het is mijn allereerste kamp, maar jullie hoeven me zeker niet te sparen: ik kan wel wat aan en anders lach ik het van me af. Ik kijk er enorm naar uit jullie allemaal te ontmoeten!

Lotte

Ik stel mij binnenkort aan jou voor.

Isabel, monitor

Isabel

Dag allemaal! Ik ben Isabel, moni van ploeg 4 en een geboren filmster. Op het kamp zullen jullie supermoni's jullie leren hoe je een echte filmster wordt. Mijn lievelingsfilm is "a moonrise kingdom" die moet je zeker eens kijken voor je vertrekt! Verder hou ik heel veel van muziek, katten (ik heb er twee! Luigi & Maria!) en tuinieren. Ik volg ook dansles en keramieklessen :). Het is de derde keer dat ik meega op kamp en ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten. Heel graag tot dan!

Jeroen, monitor

Jeroen

Take 17. Lichtman en scorecomponist Jeroen hier. Ondertussen 17 fantastische films gemaakt samen met Kom op tegen Kanker. In het mondaine Blankenberge rollen we dit jaar voor elk van jullie de rode loper uit. Iedereen verdient meerdere Oscars. Kom mee, speel mee, acteer vet en met pret. Laat elke kant van jezelf schitterend schitteren aan zee. En...ACTIE!

monitor Veerle vakantiekamp

Veerle

Hey daar! Ik ben Veerle en sinds mijn 16de laat ik de speelvogel in mij los door op kamp te gaan. Voor de zevende keer op rij wacht ik een jaar lang vol spanning om opnieuw een week gekke strandavonturen te beleven met jullie, ijsjes te eten, op de catwalk te lopen en te vertoeven op een filmset vol glitter en glamour! Disney-films blijven mijn all time favourite, maar actie, spanning en humor zullen zeker ook te vinden zijn op kamp. PS: soms doen we in ploeg 4 eens iets wat thuis niet mag :-) Welkom bij de Drie Musketiers van ploeg 4 en tot snel!

 

monitor Stein vakantiekamp

Stein

Hoi, Stein hier! Ik ben al zo oud dat het bijna onbeleefd wordt om mijn leeftijd te vragen. Plus, ik word daarbij ook nog eens ouder geschat dan ik werkelijk ben! Get the picture? Juist, wanneer mensen mij bekijken, voelen ze zich plots een pak beter. Zonder dat ik daar verder iets voor hoef te doen! Genoeg gezever, jij komt toch ook mee op kamp? 

Sofie Moens

Sofie

Hey! Ik hoop, samen met alle monitoren en verpleegkundigen, er een fantastisch kamp van te maken voor jullie! Enkele weetjes: voor mijn werk mag ik luisteren naar mensen hun mooie verhalen, ik ben een oud-KSA’er, eet graag frietjes met stoofvlees (op grootmoeders wijze), ik hou van chocolade en op stap gaan met vrienden. Ik kijk uit naar het kamp om op elk gezicht een glimlach te zien verschijnen!

monitor Lynn vakantiekamp

Lynn

Hallo, ik ben Lynn en ga voor de derde keer mee op kamp. Mijn acteerdebuut startte bij ploeg 2 maar na een position switch, speel ik nu één van de hoofdrollen in ploeg 5! Leven in de spotlights is op mijn lijf geschreven, vandaar dat ik in het onderwijs sta. Hopelijk tot op de rode loper in Blankenberge. Hasta la vista, baby! 

Webmaster

Tom

Hoi, ik ben de man met het fototoestel. Ik voorzie de website van leuke foto’s en een dagverslag tijdens het vakantiekamp. Dus als je mij tegenkomt: SMILE.

Oh ja, ik hou van circus, speel graag theater en ben zot van muziek. Mijn lievelingszin is: de wereld is klein, maar ik zou hem niet willen stofzuigen. 

Nog 1 ding: ik eet graag frietjes. Tot op kamp.