Wie gaat er mee op vakantiekamp?

Dankzij een ploeg fantastische doldwaze monitoren en de professionele medische begeleiding vanuit de kinderoncologie kan Kom op tegen Kanker elk jaar een vakantiekamp voor kinderen met kanker organiseren. Wie gaat er in 2020 mee?

hoofdmonitor_Dries_vakantiekamp

Binnenkort stel ik me aan jullie voor.

monitor_Raf_vakantiekamp

Raf, UZ Leuven

Mijn eerste kamp in 2000 in Houthalen heeft zo'n indruk op me nagelaten dat ik nog altijd uitkijk naar DE week van het jaar. Al die lachende gezichtjes, het plezier ... het is moeilijk te beschrijven wat het met een mens doet. En als we terug zijn van het kamp en de kinderen vragen of ze volgend jaar weer mee mogen, dan weet je dat het goed zit!

Lisanne, monitor vakantiekamp

Lisanne, UZ Leuven

Joehoe! Ik ben Lisanne, verpleegkundige op de kinderafdeling in Leuven. Ik tel alle maanden, weken en dagen af tot het kamp kan beginnen. Jullie geloven ons misschien nog niet, maar dit is écht de allerleukste week van het jaar! Samen gaan we zotte avonturen aan, en doen we alles wat (niet) mag, olé!

Lobke, oncodiëtiste vakantiekamp

Lobke, UZ Leuven

Ik werk als kinderdiëtiste op de oncologie van UZ Leuven. Ik ben eigenlijk de hele dag met eten bezig. Ik geef advies over eten, ik maak het thuis graag klaar en eet het ook graag op. Dit jaar ga ik voor de achtste keer mee op kamp. Ik ben alvast klaar voor de leukste week van het jaar. Jullie ook? Tot dan! Groetjes, RoboLob

monitor Diane vakantiekamp

Diane, UZ Antwerpen

Hey! Op kamp als verpleegkundige van het UZA of als Boer Jan ... Wie zal het zeggen?! Sowieso is het telkens weer héérlijk om mee op kamp te gaan. Samen ravotten, lachen, chillen of kakelen en knorren ... Het maakt niet uit! Tot op het boerenstrand!!

monitor Flore vakantiekamp

Flore, UZ Antwerpen

Lieve boeren en boerinnen, laat de leukste week van het jaar maar al beginnen! Gegroet, ik ben boer Flor en ben de laatste 5 jaar altijd van de partij tijdens het vakantiekamp, want in mijn vrije tijd ben ik verpleegkundige in het UZA. Laat ons er dit jaar een beestig kamp van maken vol kakelende en knorrende momenten! Ik ben alvast klaar om het mooiste strand te zoeken!

monitor Willem vakantiekamp

Willem, UZ Brussel

Hallo allemaal, ik ben zooooo blij dat ik (opnieuw) mee mag op kamp! Ik ben nu al begonnen met mijn zak te maken. Zo vergeet ik zeker mijn onderbroeken en mijn goed humeur niet.

monitor Anne C vakantiekamp

Anne C, UZ Brussel

Ik ben Anne en ik werk als kinesiste in het UZ Brussel! Voor een weekje trek ik mijn klompen en m'n overall aan om de boerin in mij naar boven te halen! Ik kijk er naar uit om met alle vakantiekampers tussen de koeien, kippen en alpaca's een weekje weg van het ziekenhuis te zijn. Mijn valies staat al klaar, die van jullie ook?

monitor Anne vakantiekamp

Anne O, UZ Brussel

Ik ben Anne, want ben ik blij dat ik met jullie mee mag gaan op robotkamp en dit voor de 3de keer. Ik heb er enorm veel zin in om met al die robotten uit de bol te gaan en heeeeel veel plezier te maken, oooooh wat kijk ik ernaar uit!!!!!

monitor Benjamin vakantiekamp

Benjamin, UZ Gent

Dag kinderen! Het is weer bijna zover … KAMP. Al 10 jaar de leukste week van het jaar voor mij. Deze verpleegkundige van het UZ Gent kinderoncologie is er alvast klaar voor om samen met jullie het varken uit te hangen op onze kampboerderij! Ik hoop jullie ook?! OINK OINK!

Karen, verpleegkundige vakantiekamp

Karen, UZ Gent

Hallo, ik ben verpleegkundige op de kinderoncologie in Gent. Als oud-scout was op kamp gaan een logische keuze, al is dit kamp een tikkeltje anders. Het is NOG TOFFER, NOG LEUKER, NOG GEZELLIGER. HET IS GEWOON DE LEUKSTE WEEK VAN HET JAAR. Alle kinderen die stralen en plezier maken: dat is ook voor ons genieten. We maken er samen een superformiweldigfantakolosachtig kamp van (even de quote van Marry Poppins gepikt ;-)).

Charlien, verpleegkundige vakantiekamp Kom op tegen Kanker

Charlien, UZ Gent

Ik werk als robot-nurse op de dienst kinderoncologie in het UZ Gent. Buiten het werk laad ik mijn batterijen op door gezellig samen te zijn (en soms ook onnozel te doen) met vrienden, familie en m'n hond.

M'n zonnepanelen krijgen weer energie door regelmatig (ver) te reizen en geregeld een weekendje weg te gaan. Mijn stalen gewrichten houd ik soepel door wekelijks te turnen. Ik kijk er enorm naar uit om al die knotsgekke robots te ontmoeten en vooral samen veel plezier te maken!

Koen Van Hecke, verpleegkundige vakantiekamp Kom op tegen Kanker

Koen, UZ Gent

Ik ben Koen. Net 50 geworden en al 27 jaar werkzaam op de kinderafdeling van het Gentse UZ. Pas mijn tweede keer dat ik mee ga op kamp. Ik kijk er dus vol verwachting naar uit. Mijn hobby's zijn vliegtuigen en atletiek, lange afstand tot en met de marathon. Mijn laatste nog dit voorjaar. Heb dus een goede uithouding om een week lang met jullie te spelen, ravotten en elkaar beet te nemen. Tot op kamp!

Cindy De Wilde

Hoe snel kan een speelgoedvarken lopen of kun jij racen met een kruiwagen? Hoeveel eieren kun jij op het hoofd van een monitor kapot slaan in 1 minuut? Welk geluid maakt een lama? Hoe maak je verse boter? Dat wil ik wel eens zien, horen, voelen, testen … op mijn derde vakantiekamp! Benieuwd welke boeren en boerinnen ik zal ontmoeten!

monitor Eline vakantiekamp

Eline

Hey allemaal! Ik ben Eline, 25 jaar, en ga dit jaar voor de vijfde keer mee op kamp en sta ook de vijfde keer bij ploeg 1! Ik hou enorm veel van dieren en kijk er dan ook naar uit om de koeien te melken, lekker te koken met de eitjes van de kippen en de varkentjes te wassen. Verder hou ik van mopjes maken, turnen en zingen (zo vals als een kat). Laat die beestige week maar komen! Veel liefs en tot snel!

Thomas monitor vakantiekamp

Thomas

Hey groep 1! Ik ben Thomas en ga voor de vijfde keer mee op kamp als monitor. Ik kijk ontzettend uit naar dit kamp! Het gaat onvergetelijk worden. Door de week werk ik voor een farmaceutisch bedrijf, maar in mijn vrije tijd hou ik van flauwe moppen en voetbal. Ik ga supergraag mee op kamp omdat de sfeer zo leuk is en er wordt superveel gelachen!

monitor Alix vakantiekamp

Alix

Ik ga al vier jaar mee op kamp. Eerst als fotograaf en nu als monitor. Dit jaar ontvangen we jou in onze fantastische boerderij. Mij vind je daar terug als konijn. Omdat ik thuis twee zo’n pluizige bolletjes heb, kun je met al je vragen over konijntjes bij mij terecht. Verder vind ik het superleuk om te knutselen, te tekenen en te dansen. Kun jij ook al niet meer wachten om op kamp te vertrekken?

monitor Janne vakantiekamp

Janne

Hallo allemaal! Ik ben Janne (24). Ik tel al maanden af naar de eerste week van juli en nu is het bijna zover. Mijn kostuums zitten alvast in mijn valies voor mijn vijfde kamp. In afwachting van het kamp beleef ik nog even gekke avonturen met mijn kapoenen van de derde kleuterklas, maak ik mijn eigen kleren en ga naar de dansles. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ik. Tot op kamp!

monitor Johanne vakantiekamp

Johanna

Hey allemaal, ik ben Johanna en kijk enorm uit naar mijn tweede kamp. Een week samen spelen en nieuwe vrienden maken geeft superveel energie! Iedereen kan steeds bij mij terecht. Ik hou van gezelligheid, knutselen, buiten spelen, koken, leuke uitstapjes, mijn kat en het kamp! Maak jullie klaar voor een beestig leuke week. :-)

monitor Lisa vakantiekamp

Lisa

Hallo! Ik ben Lisa en ga voor de derde keer mee als monitor op kamp. Ik studeer in Leuven, speel handbal en hou van lekkere dessertjes maken. Maar als monitor in ploeg 2 zul je me een week lang terug vinden als alien, robot, beroemde televisiester, astronaut of gekke ruimtewetenschapper. Let's robot! Groetjes, Lisa

Lauranne, monitor vakantiekamp

Lauranne

Ploeg 2: zet je schrap, trek je botten aan en reis mee naar de beste boeren en boerinnen in het beestige Blankenberge! In het gewone leven werk ik in een revalidatiecentrum, begeleid ik studenten verpleegkunde op hun stage, luister ik naar de grappige weetjes op de radio, lees ik graag een spannend verhaal en lach ik met de fratsen die onze twee katjes, Da Vinci en Curry, hebben uitgehaald.

monitor Wannes vakantiekamp

Wannes

Binnenkort stel ik me aan jullie voor.

Marjolein

Marjolein

Dag allemaal, ik ben Marjolein en ga dit jaar voor de derde keer mee op kamp. Na twee fantastische jaren kan ik niet wachten om opnieuw te vertrekken en doldwaze avonturen met jullie te beleven. De meeste omschrijven mij als een goedlachse die vooral NIET kan stilzitten. Tot snel!!

monitor Isabel vakantiekamp

Isabel

Lieve boeren, beste visboerinnen, het kamp zal weldra beginnen! Ik ben Isabel, monitor van groepje 3. Ik woon in Hasselt en ben al 33 jaar jong. Thuis heb ik 2 katten, maar ik ben alvast op onderzoek uit gegaan over het boerderij- en strandleven! Hopen jullie ook dat er veel knappe boeren en toffe boerinnen rondlopen in Blankenberge? Ik ben helemaal klaar voor een dol avontuur! We maken er samen een topkamp van, tot gauw!!!!

monitor Jakob vakantiekamp

Jakob

Binnenkort stel ik me aan jullie voor.

monitor Lotte vakantiekamp

Lotte

Binnenkort stel ik me aan jullie voor.

monitor Noémi vakantiekamp

Noémi

Binnenkort stel ik me aan jullie voor.

Veerle

Veerle

Binnenkort stel ik me aan jullie voor.

Sofie

Sofie

Ik ben Sofie De Cock, studente psychologie en chiroleidster sinds 5 jaar. Ik hou van competitie (maar niet van verliezen), al dansend opruimen met goede muziek, mezelf onherkenbaar verkleden. Als oud vrouwtje in het park liep ieder Chirokind mij vlotjes voorbij. Ik draag nooit de kleur roos. Mijn stopwoord is ‘of’. Moet ik nog iets vertellen of..?

monitor Jeroen vakantiekamp

Jeroen

Elk zijnen goeien dag. Boer Jeroen (’78) hier. Ik loop ondertussen 16 jaar op dit kinderkamperf. Met veel vreugde rooi ik hier aardappelen, drijf ik mijn tractor op, ga ik heel soms met de kippen op stok, hang ik het gecultiveerde zwijn uit, draag ik heel veel zorg voor alle boerderijdieren die in Blankenberge als kekke kippen op het strand scharrelen. Ga je mee naar zee!? Dan zijn we al met twee …

monitor Linde vakantiekamp

Linde

Ik ben Linde. Ik ga dit jaar voor het eerste keer mee op kamp. SPANNEND! Enkele weetjes over mij: ik houd van de zon, eet graag ijsjes, zit al sinds mijn 6 jaar in de Chiro. Nog vragen? Stel ze dan maar binnenkort op kamp. Ik kijk er al heel hard naar uit. Groetjes en tot binnenkort!

monitor Anne D vakantiekamp

Anne

Wees niet bang, geen kinderachtige spelletjes in groep 5, tenzij je daar zelf zin in hebt. Door de week kan je me vinden op de VRT. Wat ik leuk vind: zoete mayonaise, Riverdale kijken, filmpjes van katten die boos kijken. Wat ik niet leuk vind: hoogteparcours, muggen, heel vroeg opstaan. Ontzettend benieuwd om jullie likes en dislikes te leren kennen!

monitor Stein vakantiekamp

Stein

Hoi, Stein hier! Ik ben al zo oud dat het bijna onbeleefd wordt om mijn leeftijd te vragen. Plus, ik word daarbij ook nog eens ouder geschat dan ik werkelijk ben! Get the picture? Juist, wanneer mensen mij bekijken, voelen ze zich plots een pak beter. Zonder dat ik daar verder iets voor hoef te doen! Genoeg gezever, jij komt toch ook mee op kamp? 

Sofie Moens

Sofie

Hey! Ik hoop, samen met alle monitoren en verpleegkundigen, er een fantastisch kamp van te maken voor jullie! Enkele weetjes: voor mijn werk mag ik luisteren naar mensen hun mooie verhalen, ik ben een oud-KSA’er, eet graag frietjes met stoofvlees (op grootmoeders wijze), ik hou van chocolade en op stap gaan met vrienden. Ik kijk uit naar het kamp om op elk gezicht een glimlach te zien verschijnen!

monitor Lynn vakantiekamp

Lynn

Hey, ik ben Lynn. Burp! Ja sorry, ik ben soms een boerin. Voor de rest sympathiek en goedlachs. Ik ben ook al mama van twee kindjes en kijk daarom enorm uit naar ons kamp. Een keertje goed zot doen en alle regels overboord.

Webmaster

Ik ben je fotorobot van dienst. Ik voorzie de website van foto's en verslagjes over het vakantiekamp. Ik kan je vertellen dat dit een fantastische week is. Het liefst zou ik nu al willen vertrekken.

Oh ja, ik houd van circus, speel graag theater en ben zot van alle mogelijke muziek, de laatste tijd vooral van Jazz... Mijn lievelingszin is: de wereld is klein, maar ik zou hem niet willen stofzuigen.