Wie gaat er mee op vakantiekamp?

Dankzij een ploeg fantastische, doldwaze monitoren en de professionele medische begeleiding vanuit de kinderoncologie kan Kom op tegen Kanker elk jaar een vakantiekamp voor kinderen met kanker organiseren. Wie gaat er in 2021 mee?

hoofdmonitor_Dries_vakantiekamp

Dries

Kukeleku! Ik probeer alle kippen, konijnen, boeren en boerinnen in het gareel te houden. En heb ik mijn riek niet in de hand, dan vind je me misschien achter het drumstel. In de maat spelen kan ik wel niet, de baas spelen des te beter… Kom mee naar onze boerderij voor een geweldig avontuur! Groeten, Boer Dries.

monitor_Raf_vakantiekamp

Raf, UZ Leuven

Mijn eerste kamp in 2000 in Houthalen heeft zo'n indruk op me nagelaten dat ik nog altijd uitkijk naar DE week van het jaar. Al die lachende gezichtjes, het plezier ... het is moeilijk te beschrijven wat het met een mens doet. En als we terug zijn van het kamp en de kinderen vragen of ze volgend jaar weer mee mogen, dan weet je dat het goed zit!

Lisanne, monitor vakantiekamp

Lisanne, UZ Leuven

Joehoe! Ik ben Lisanne, verpleegkundige op de kinderafdeling in Leuven. Ik tel alle maanden, weken en dagen af tot het kamp kan beginnen. Jullie geloven ons misschien nog niet, maar dit is écht de allerleukste week van het jaar! Samen gaan we zotte avonturen aan, en doen we alles wat (niet) mag, olé!

Lobke, oncodiëtiste vakantiekamp

Lobke, UZ Leuven

Ik werk als kinderdiëtiste op de oncologie van UZ Leuven. Ik ben eigenlijk de hele dag met eten bezig. Ik geef advies over eten, ik maak het thuis graag klaar en eet het ook graag op. Dit jaar ga ik voor de achtste keer mee op kamp. Ik ben alvast klaar voor de leukste week van het jaar. Jullie ook? Tot dan! Groetjes, RoboLob

monitor Diane vakantiekamp

Diane, UZ Antwerpen

Hey! Op kamp als verpleegkundige van het UZA of als Boer Jan ... Wie zal het zeggen?! Sowieso is het telkens weer héérlijk om mee op kamp te gaan. Samen ravotten, lachen, chillen of kakelen en knorren ... Het maakt niet uit! Tot op het boerenstrand!!

Lotte verpleegkundige UZA vakantiekamp

Lotte, UZ Antwerpen

Hoi hoi! Ik ben Lotte, verpleegkundige van het UZA. Ik wil het boerenleven op het strand wel eens van dichtbij beleven. Ik stap graag samen met jullie op onze klompen in dit avontuur! Tot binnenkort!!!

monitor Willem vakantiekamp

Willem, UZ Brussel

Hallo allemaal, ik ben zooooo blij dat ik (opnieuw) mee mag op kamp! Ik ben nu al begonnen met mijn zak te maken. Zo vergeet ik zeker mijn onderbroeken en mijn goed humeur niet.

monitor Anne vakantiekamp

Anne O, UZ Brussel

Binnenkort stel ik me aan jullie voor.

monitor Benjamin vakantiekamp

Benjamin, UZ Gent

Dag kinderen! Het is weer bijna zover … KAMP. Al 10 jaar de leukste week van het jaar voor mij. Deze verpleegkundige van het UZ Gent kinderoncologie is er alvast klaar voor om samen met jullie het varken uit te hangen op onze kampboerderij! Ik hoop jullie ook?! OINK OINK!

Karen, verpleegkundige vakantiekamp

Karen, UZ Gent

Hallo, ik ben verpleegkundige op de kinderoncologie in Gent. Als oud-scout was op kamp gaan een logische keuze, al is dit kamp een tikkeltje anders. Het is NOG TOFFER, NOG LEUKER, NOG GEZELLIGER. HET IS GEWOON DE LEUKSTE WEEK VAN HET JAAR. Alle kinderen die stralen en plezier maken: dat is ook voor ons genieten. We maken er samen een superformiweldigfantakolosachtig kamp van (even de quote van Marry Poppins gepikt ;-)).

Britt psychologe vakantiekamp

Britt, psychologe UZ Brussel

Hey daar! Ik ben Britt, ik werk als psychologe in het UZ Brussel. Ik ga dit jaar voor de eerste keer mee op kamp en ik kijk er enorm naar uit om iedereen te ontmoeten! Ik wil er graag mee voor zorgen dat elk kind en elke jongere zich te pletter amuseert, zijn zorgen even opzij kan zetten en een onvergetelijke tijd beleeft ver weg van het ziekenhuis! See you soon ...

Evelien Coel

Evelien, tijdelijk verantwoordelijke Kinderwerking

Hallo allemaal! Ik laat mijn hond, varkentjes, kippen, konijn, vis en schildpad graag een weekje thuis achter om nieuwe boeren en boerinnen en hun diertjes te leren kennen op mijn eerste kinderkamp. Ik kwam al wel eens een dagje helpen, maar ben blij dat ik nu de ganse week kan deelnemen. Benieuwd wat we allemaal samen gaan meemaken!

monitor Eline vakantiekamp

Eline

Hey allemaal! Ik ben Eline, 27 jaar, en ga dit jaar voor de vijfde keer mee op kamp en sta ook de vijfde keer bij ploeg 1! Ik hou enorm veel van dieren en kijk er dan ook naar uit om de koeien te melken, lekker te koken met de eitjes van de kippen en de varkentjes te wassen. Verder hou ik van mopjes maken, turnen en zingen (zo vals als een kat). Laat die beestige week maar komen! Veel liefs en tot snel!

Thomas monitor vakantiekamp

Thomas

Hey groep 1! Ik ben Thomas en ga voor de vijfde keer mee op kamp als monitor. Ik kijk ontzettend uit naar dit kamp! Het gaat onvergetelijk worden. Door de week werk ik voor een farmaceutisch bedrijf, maar in mijn vrije tijd hou ik van flauwe moppen en voetbal. Ik ga supergraag mee op kamp omdat de sfeer zo leuk is en er wordt superveel gelachen!

monitor Alix vakantiekamp

Alix

Ik ga al vier jaar mee op kamp. Eerst als fotograaf en nu als monitor. Dit jaar ontvangen we jou in onze fantastische boerderij. Mij vind je daar terug als konijn. Omdat ik thuis ook zo’n pluizig bolletje heb, kun je met al je vragen over konijntjes bij mij terecht. Verder vind ik het superleuk om te knutselen, te tekenen en te dansen. Kun jij ook al niet meer wachten om op kamp te vertrekken?

monitor Janne vakantiekamp

Janne

Hallo allemaal! Ik ben Janne (25). Na maanden aftellen is het eindelijk zover! Mijn kostuums zitten alvast in mijn valies voor mijn vijfde kamp. In afwachting van het kamp beleef ik nog even gekke avonturen met mijn kapoenen in de kleuterklas, maak ik mijn eigen kleren en ga ik naar de dansles. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ik. Tot op kamp!

Marjolein

Marjolein

Dag allemaal, ik ben Marjolein en ga dit jaar voor de derde keer mee op kamp. Na twee fantastische jaren kan ik niet wachten om opnieuw te vertrekken en doldwaze avonturen met jullie te beleven. De meeste omschrijven mij als een goedlachse die vooral NIET kan stilzitten. Tot snel!!

monitor Isabel vakantiekamp

Isabel

Lieve boeren, beste visboerinnen, het kamp zal weldra beginnen! Ik ben Isabel, monitor van groepje 3. Ik woon in Hasselt en ben al 34 jaar jong. Thuis heb ik 2 katten, maar ik ben alvast op onderzoek uit gegaan over het boerderij- en strandleven! Hopen jullie ook dat er veel knappe boeren en toffe boerinnen rondlopen in Blankenberge? Ik ben helemaal klaar voor een dol avontuur! We maken er samen een topkamp van, tot gauw!!!!

monitor Dries vakantiekamp

Dries

Dit jaar speel ik ook mee met ploeg 2. Maar opgelet, ik kan bijzonder slecht tegen mijn verlies. Of het nu bij kruiwagenrace, boerendans of koeienvlaaiwerpen is ... ik wil altijd winnen. Dit moet intussen mijn 18de kinderkamp zijn. Eindelijk volwassen? Nee hoor, net als Peter Pan blijf ik voor eeuwig een kindje van ploeg 2. Boer Dries.

monitor Iris vakantiekamp

Iris

Op een bankje kijken naar de zee 
Een leuke babbel met z'n twee 
Luid onder de douche zingen 
Verkeerslichten die op groen springen 
Tijdens een quiz het antwoord weten 
Lekkere dessertjes eten 
Filmpjes kijken over taarten versieren 
Een week lang mijn verjaardag vieren 
Thuis komen nadat ik heb gesport 
zijn dingen waar ik heel vrolijk van word! 
Maar waar ik het allermeest van geniet 
Is jouw lach als jij me ziet 

monitor Veerle vakantiekamp

Veerle

Hoi! Ik ben Veerle en ga ondertussen voor de 6de keer mee op kamp. Mijn lievelingsdieren zijn een zebra en nijlpaard, maar die zullen we niet snel vinden op de boerderij. Ik kijk er al naar uit om samen met de zwijntjes van ploeg 3 het kippenkot op stelten te zetten! Ik hou ook van gezelschapsspelletjes spelen, gekke strandavonturen beleven en soms eens iets doen wat thuis eigenlijk niet mag (sst, niet doorvertellen hé). Ik ben niet goed in kiezen, dus doen we gewoon alle leuke dingen in één week! Tot snel! 

monitor Jeroen vakantiekamp

Jeroen

Elk zijnen goeien dag. Boer Jeroen (’78) hier. Ik loop ondertussen 16 jaar op dit kinderkamperf. Met veel vreugde rooi ik hier aardappelen, drijf ik mijn tractor op, ga ik heel soms met de kippen op stok, hang ik het gecultiveerde zwijn uit, draag ik heel veel zorg voor alle boerderijdieren die in Blankenberge als kekke kippen op het strand scharrelen. Ga je mee naar zee!? Dan zijn we al met twee …

monitor Stein vakantiekamp

Stein

Hoi, Stein hier! Ik ben al zo oud dat het bijna onbeleefd wordt om mijn leeftijd te vragen. Plus, ik word daarbij ook nog eens ouder geschat dan ik werkelijk ben! Get the picture? Juist, wanneer mensen mij bekijken, voelen ze zich plots een pak beter. Zonder dat ik daar verder iets voor hoef te doen! Genoeg gezever, jij komt toch ook mee op kamp? 

Sofie Moens

Sofie

Hey! Ik hoop, samen met alle monitoren en verpleegkundigen, er een fantastisch kamp van te maken voor jullie! Enkele weetjes: voor mijn werk mag ik luisteren naar mensen hun mooie verhalen, ik ben een oud-KSA’er, eet graag frietjes met stoofvlees (op grootmoeders wijze), ik hou van chocolade en op stap gaan met vrienden. Ik kijk uit naar het kamp om op elk gezicht een glimlach te zien verschijnen!

monitor Lynn vakantiekamp

Lynn

Hey, ik ben Lynn. Burp! Ja sorry, ik ben soms een boerin. Voor de rest sympathiek en goedlachs. Ik ben ook al mama van twee kindjes en kijk daarom enorm uit naar ons kamp. Een keertje goed zot doen en alle regels overboord.

Webmaster

Tom

Ik ben je fotoboer van dienst. Ik voorzie de website van foto's en verslagjes over het vakantiekamp. Ik kan je vertellen dat dit een fantastische week is. Het liefst zou ik nu al willen vertrekken.

Oh ja, ik houd van circus, speel graag theater en ben zot van alle mogelijke muziek, de laatste tijd vooral van Jazz... Mijn lievelingszin is: de wereld is klein, maar ik zou hem niet willen stofzuigen.

verpleegkundige Elisa vakantiekamp

Elisa, UZ Gent

Ik ben Elisa, verpleegkundige op kinderoncologie in UZ Gent en ik ga voor de eerste keer mee op kamp. Ik hoop dat jullie net als ik evenveel zin hebben om mee te gaan op het meest coole en zotste kamp ooit! Ik kan al bijna niet meer wachten om samen met jullie gekke avonturen te beleven op de boerderij. Tot snel! 

verpleegkundige Yente vakantiekamp

Yente, UZ Gent

Ik ben verpleegkundige op de kinderoncologie in het UZ Gent. Ik kijk er heel hard naar uit om voor de eerste keer mee te gaan op kamp na al die toffe verhalen gehoord te hebben ... Spannend! Ik hou enorm veel van dieren en twijfelde dan ook geen seconde om mee te gaan naar de boerderij met jullie (': Ravotten, in de modder rollen, zo luid mogelijk knorren, een beetje grazen in de wei ... Ik zie het zitten en ben er helemaal klaar voor om er samen een beestige week van te maken! Tok tok, tot in het kippenhok! 

verpleging Aline UZA vakantiekamp

Aline, UZ Antwerpen

Hallo allemaal! Mijn naam is Aline en dit jaar ga ik voor de eerste keer mee op kamp! Superspannend dus! Ik kijk er al naar uit om samen met jullie te boeren op het strand en beestige momenten te beleven. Ik heb mijn rood sjaaltje en klompen al ingepakt. Tot snel!