Wie gaat er mee op vakantiekamp?

Dankzij een ploeg fantastische doldwaze monitoren en de professionele medische begeleiding vanuit de kinderoncologie kan Kom op tegen Kanker elk jaar een vakantiekamp voor kinderen met kanker organiseren. Wie gaat er dit jaar mee?

Dries hoofmonitor vakantiekamp

Ik geef het toe. Jullie hebben mij ontmaskerd. Ik ben geen mens, maar een robot. Mijn hoofd zit vol bits en bytes, onder mijn huid krioelt het van de radartjes en draadjes. Vertel het niet door, want in het echte leven denkt iedereen dat ik advocaat ben. Samen met mijn mechanische mede-monitoren maken we er straks een fantastisch Robo-kamp van!

Raf, verpleegkundige vakantiekamp

Raf, UZ Leuven

Mijn eerste kamp in 2000 in Houthalen heeft zo'n indruk op me nagelaten dat ik nog altijd uitkijk naar DE week van het jaar. Al die lachende gezichtjes, het plezier ... het is moeilijk te beschrijven wat het met een mens doet. En als we terug zijn van het kamp en de kinderen vragen of ze volgend jaar weer mee mogen, dan weet je dat het goed zit!

Lisanne, monitor vakantiekamp

Lisanne, UZ Leuven

Joehoe! Ik ben Lisanne, verpleegkundige op de kinderafdeling in Leuven. Ik tel alle maanden, weken en dagen af tot het kamp kan beginnen. Jullie geloven ons misschien nog niet, maar dit is écht de allerleukste week van het jaar! Samen gaan we zotte avonturen aan, en doen we alles wat (niet) mag, olé!

Lobke, oncodiëtiste vakantiekamp

Lobke, UZ Leuven

Ik werk als kinderdiëtiste op de oncologie van UZ Leuven. Ik ben eigenlijk de hele dag met eten bezig. Ik geef advies over eten, ik maak het thuis graag klaar en eet het ook graag op. Dit jaar ga ik voor de achtste keer mee op kamp. Ik ben alvast klaar voor de leukste week van het jaar. Jullie ook? Tot dan! Groetjes, RoboLob

Diane, verpleegkundige vakantiekamp

Diane, UZ Antwerpen

Hoi, ik ben Diane en ik werk in het UZA op de dienst kinderoncologie. Ik vind het heerlijk om mee op kamp te gaan, en samen te lachen en te spelen, gezellig samen te chillen, een dikke knuffel af en toe, en zooooveel meer leuke dingen ... Het coolste kamp komt er weer aan! Dat wil je niet missen!!!

Flore vakantiekamp

Flore, UZ Antwerpen

Hoi, ik ben Flore en werk op de kinderafdeling in het UZA. Het kinderkamp is de leukste week van het jaar: samen spelen, samen eten, samen leuke dingen ontdekken ... Plezier ten top! Ik kijk er nu al naar uit om jullie daar te zien!!

Willem vakantiekamp

Willem, UZ Brussel

Hallo allemaal, ik ben zooooo blij dat ik (opnieuw) mee mag op kamp! Ik ben nu al begonnen met mijn zak te maken. Zo vergeet ik zeker mijn onderbroeken en mijn goed humeur niet.

Anne O

Anne O, UZ Brussel

Ik ben Anne, want ben ik blij dat ik met jullie mee mag gaan op robotkamp en dit voor de 3de keer. Ik heb er enorm veel zin in om met al die robotten uit de bol te gaan en heeeeel veel plezier te maken, oooooh wat kijk ik ernaar uit!!!!!

Benjamin Ingelbrecht

Benjamin, UZ Gent

Dag kinderen! Het is weer bijna zover…KAMP. Al negen jaar de leukste week van het jaar voor mij. Deze robot is alvast aan het aftellen! Ik hoop jullie ook? In afwachting daarvan zal ik nog maar een beetje werken als verpleegkundige in het UZ Gent op de dienst kinderoncologie en mijn vrije tijd vullen met mijn gezin, vrienden en voetbal. TOT SNEL! BLIEP BLIEP!

Karen, verpleegkundige vakantiekamp

Karen, UZ Gent

Hallo, ik ben verpleegkundige op de kinderoncologie in Gent. Als oud-scout was op kamp gaan een logische keuze, al is dit kamp een tikkeltje anders. Het is NOG TOFFER, NOG LEUKER, NOG GEZELLIGER. HET IS GEWOON DE LEUKSTE WEEK VAN HET JAAR. Alle kinderen die stralen en plezier maken: dat is ook voor ons genieten. We maken er samen een superformiweldigfantakolosachtig kamp van (even de quote van Marry Poppins gepikt ;-)).

Charlien, verpleegkundige vakantiekamp Kom op tegen Kanker

Charlien, UZ Gent

Ik werk als robot-nurse op de dienst kinderoncologie in het UZ Gent. Buiten het werk laad ik mijn batterijen op door gezellig samen te zijn (en soms ook onnozel te doen) met vrienden, familie en m'n hond.

M'n zonnepanelen krijgen weer energie door regelmatig (ver) te reizen en geregeld een weekendje weg te gaan. Mijn stalen gewrichten houd ik soepel door wekelijks te turnen. Ik kijk er enorm naar uit om al die knotsgekke robots te ontmoeten en vooral samen veel plezier te maken!

Koen Van Hecke, verpleegkundige vakantiekamp Kom op tegen Kanker

Koen, UZ Gent

Ik ben Koen. Net 50 geworden en al 27 jaar werkzaam op de kinderafdeling van het Gentse UZ. Pas mijn tweede keer dat ik mee ga op kamp. Ik kijk er dus vol verwachting naar uit. Mijn hobby's zijn vliegtuigen en atletiek, lange afstand tot en met de marathon. Mijn laatste nog dit voorjaar. Heb dus een goede uithouding om een week lang met jullie te spelen, ravotten en elkaar beet te nemen. Tot op kamp!

Cindy De Wilde

Benieuwd welke lieve en handige robots ik zal mogen ontmoeten op kamp?! Een robot om de kousen van mijn vriend op te ruimen? Een robot om chocoladetaart te maken? Een robot die thuis rondslingerend speelgoed verzamelt? Een robot die af en toe een deugddoende hoofdmassage geeft? Een robot die mijn brievenbus tijdig leegt? Een robot zodat ik kan ruiken? Laat maar komen, ik kijk ernaar uit!

Eline monitor vakantiekamp

Eline

Hey allemaal, ik ben Eline (25). Deze zomer ga ik voor de vierde keer mee op kamp. Ik kan al verklappen dat het weer een topeditie wordt!

In het dagelijkse leven doe ik onderzoek naar obesitas bij kinderen. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de turnclub, maar ook lopen, zingen en dansen doe ik super graag. Tot snel!

Thomas monitor vakantiekamp

Thomas

Hey groep 1! Ik ben Thomas en ga voor de vijfde keer mee op kamp als monitor. Ik kijk ontzettend uit naar dit kamp! Het gaat onvergetelijk worden. Door de week werk ik voor een farmaceutisch bedrijf, maar in mijn vrije tijd hou ik van flauwe moppen en voetbal. Ik ga supergraag mee op kamp omdat de sfeer zo leuk is en er wordt superveel gelachen!

Alix monitor vakantiekamp

Alix

Al drie jaar kennen de kinderen op kamp mij als fotograaf. Vorig jaar mocht ik ook al even proeven het monitorschap in ploeg 4. Dit jaar sta ik paraat voor ploeg 1 en ik heb er al super veel zin in.

Wat je nog moet weten over mij? Ik ben freelance fotograaf/videograaf en doe hier en daar wat vertaalwerk: kortom, ik sta niet stil! En dat zal op kamp niet anders zijn. We maken er zeker een topweek van. Tot snel mannekes!

Janne

Janne

In 2016 ging ik voor het eerst mee op kamp. Behalve leuke spelletjes spelen, luisteren we ook vaak naar verhaaltjes, knutselen we of bouwen we een coole knikkerbaan. Tijdens het schooljaar ben ik juf in de kleuterklas. Verder houd ik van dansen, mijn eigen kleren naaien, creatief bezig zijn, babysitten, kampen geven en bakken.

Johanna

Johanna

Ik ga voor de eerste keer mee op kamp en ben heel benieuwd! Ik werk voor tv, hou van reizen, doe graag leuke uitstapjes met familie & vrienden, ga soms rotsklimmen, knutsel & kook graag, kijk graag mooie films en vind vriendschap & gezelligheid het aller belangrijkste! Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen & samen een top week te beleven!

Lisa

Lisa

Hallo! Ik ben Lisa en ga voor de derde keer mee als monitor op kamp. Ik studeer in Leuven, speel handbal en hou van lekkere dessertjes maken. Maar als monitor in ploeg 2 zul je me een week lang terug vinden als alien, robot, beroemde televisiester, astronaut of gekke ruimtewetenschapper. Let's robot! Groetjes, Lisa

Lauranne, monitor vakantiekamp

Lauranne

Robotten en robotinnen van ploeg 2 opgelet! Deze zomer trekken we samen naar het robotparadijs in Spa! In het gewone leven ben ik verpleegkundige op een revalidatiedienst en begeleid ik studenten verpleegkunde op hun stage. Ik hou van verkleedfeestjes, een goeie film, babbeltjes, bloemen en het Kinderkamp natuurlijk!

Lynn

Lynn

Hey, ik ben Lynn. Op het werk noemen ze mij mevrouw Anthonissen omdat ik leerkracht ben in het 1ste middelbaar. Thuis noemen mijn twee kindjes me Maf. Mijn vrienden noemen me Lynnebie. Verder speel ik graag tennis en ben ik dol op ijsjes. Ik ga voor de 1ste keer mee op kamp en voel overal kriebels. Ik ben benieuwd naar hoe jullie mij gaan noemen.

Alexander

Alexander

Hallo daar, ik ben Alexander en ik sta te popelen om op kamp te vertrekken! Ik werk voor de Vlaamse overheid en vul mijn weekends en avonden met muziek, sport en vriendschap. Ik heb ook een tweelingbroer, maar die gaat niet mee, dus je kan je niet vergissen. Zet je schrap, want groep 2 gaat knallen!

Veerle

Veerle

Hoi robots! Ik ga al enkele jaren mee op kamp en kan jullie vertellen: ploeg 3 is de coolste ploeg! Ik werk als begeleider van jongeren die het thuis wat moeilijk hebben. Mijn hobby’s zijn plezier maken met vrienden, ijsjes eten, af en toe sporten, reizen en Spaans leren. Hopelijk hebben jullie er al even veel zin in als ik! Hey, ho, let’s robo!

Jakob

Jakob

Loading..99%..100%..Ready! Hallo, mijn naam is Jakob en ik ga dit jaar voor de eerste keer mee op kamp als monitor. Aangezien ik hier op aarde mijn leven als student soms een beetje beu ben, neem ik deze zomer samen met Bénédicte, Veerle en Caro groep 3 mee op avontuur naar de wereld van de robots en de ruimte. See you there!

Caro

Caro

Ik ben rrrrobot Caro en ga voor de vierde keer mee op kamp. Ik zoek nog wat rrrobotvriendjes tussen de 10 en de 12 jaar om mij in groep 3 te vergezellen voor dit suuuuperrrrrleuke kamp.
Ga jij ook mee?

Bénédicte

Bénédicte

Voor de vijfde keer ga ik al mee op kamp! Het is een week vol avontuur, cultuur, natuur, plezier, computerapparatuur ... Tijdens het jaar werk ik in de jeugdpsychiatrie. In mijn vrije tijd geef ik dolgraag kinderyoga waar ik leuke spelletjes speel, dans, droom en ontspan samen met de kinderen. Zit jij in ploeg 3? Heb jij geluk zeg! ;-)

Marjolein

Marjolein

Dag allemaal, ik ben Marjolein en ga dit jaar voor de tweede keer mee op kamp. Na een fantastisch eerste jaar kan ik niet wachten om opnieuw te vertrekken en doldwaze robot-avonturen met jullie te beleven. De meeste omschrijven mij als een goedlachse die vooral NIET kan stilzitten. Tot snel!!

Sofie

Sofie

Ik ben Sofie De Cock, studente psychologie en chiroleidster sinds 5 jaar. Ik hou van competitie (maar niet van verliezen), al dansend opruimen met goede muziek, mezelf onherkenbaar verkleden. Als oud vrouwtje in het park liep ieder Chirokind mij vlotjes voorbij. Ik draag nooit de kleur roos. Mijn stopwoord is ‘of’. Moet ik nog iets vertellen of..?

Jeroen

Jeroen

Binnenkort meer

Linde, monitor vakantiekamp

Linde

Ik ben Linde. Ik ga dit jaar voor het eerste keer mee op kamp. SPANNEND! Enkele weetjes over mij: ik houd van de zon, eet graag ijsjes, zit al sinds mijn 6 jaar in de Chiro. Nog vragen? Stel ze dan maar binnenkort op kamp. Ik kijk er al heel hard naar uit. Groetjes en tot binnenkort!

Anne vakantiekamp

Anne

Wees niet bang, geen kinderachtige spelletjes in groep 5, tenzij je daar zelf zin in hebt. Door de week kan je me vinden op de VRT. Wat ik leuk vind: zoete mayonaise, Riverdale kijken, filmpjes van katten die boos kijken. Wat ik niet leuk vind: hoogteparcours, muggen, heel vroeg opstaan. Ontzettend benieuwd om jullie likes en dislikes te leren kennen!

Stein, monitor vakantiekamp

Stein

Hoi, Stein hier! Ik ben al zo oud dat het bijna onbeleefd wordt om mijn leeftijd te vragen. Plus, ik word daarbij ook nog eens ouder geschat dan ik werkelijk ben! Get the picture? Juist, wanneer mensen mij bekijken, voelen ze zich plots een pak beter. Zonder dat ik daar verder iets voor hoef te doen! Genoeg gezever, jij komt toch ook mee op kamp? 

Sofie Moens

Sofie

Hey! Ik hoop samen met alle monitoren en verpleegkundigen er een fantastisch kamp van te maken voor jullie! Enkele weetjes: ik studeer psychologie, zit in de KSA, eet graag frietjes met stoofvlees (op grootmoeders wijze), hou van chocolade en op stap gaan met vrienden. Ik kijk uit naar het kamp om op elk gezicht een glimlach te zien verschijnen!

Webmaster

Ik ben je fotorobot van dienst. Ik voorzie de website van foto's en verslagjes over het vakantiekamp. Ik kan je vertellen dat dit een fantastische week is. Het liefst zou ik nu al willen vertrekken.

Oh ja, ik houd van circus, speel graag theater en ben zot van alle mogelijke muziek, de laatste tijd vooral van Jazz... Mijn lievelingszin is: de wereld is klein, maar ik zou hem niet willen stofzuigen.