Nieuwe gebruikerszone op de website

Info op jouw maat

Delen

Al wie Kom op tegen Kanker steunt, heeft sinds kort zijn eigen persoonlijke pagina op onze website. Op die centrale plek wordt alle voor jou relevante info samengebracht. Want Kom op tegen Kanker zet alles op alles om het jou makkelijk te maken om met ons in contact te staan.

Momenteel kun je er aangeven over welke acties je op de hoogte gehouden wilt worden. Je kunt er ook je contactgegevens aanpassen, bijvoorbeeld na een verhuizing. En donateurs vinden er hun fiscale attesten terug. Handig! 

In de toekomst zul je als actievoerder via de gebruikerszone ook eenvoudig kunnen inschrijven voor de 1000 km, de 100km-run, het Plantjesweekend of de Col op. Bovendien zul je er makkelijk kunnen zien in welk team je zit, hoeveel geld je team al inzamelde … Je hoeft slechts één wachtwoord meer te onthouden en het wordt een stuk gebruiksvriendelijker. 

Zin om aan de slag te gaan? Klik rechtsboven op ‘Aanmelden’. Daar maak je eenmalig een nieuw account aan met je e-mailadres, vul je een paar basisgegevens in en klaar is Kees.

Naar de gebruikerszone

Veelgestelde vragen
 

Thema's: Corporate