Spaarkvarken en ros geld

Doe een gift

Kom op tegen Kanker krijgt slechts beperkte financiering van de overheid. Gelukkig kan het goede doel rekenen op de steun van duizenden Vlamingen. Draag ook je centje bij en help ons kanker te vermijden, bestrijden en verzachten.

Je kunt je gift overschrijven op ons bankrekeningnummer IBAN BE03 4886 6666 6684, BIC KREDBEBB. Of lekker gemakkelijk via deze site. Op welke manier geef jij graag?

Het belangrijkste is dat er geen materiële tegenprestatie tegenover jouw gift staat. Als dat wel het geval is, spreken we niet langer over een gift, maar over een actie. Lees meer over het verschil tussen een gift en de opbrengst van een actie.

Wie de opbrengst van een actie wilt storten of graag een gift doet: dat kan via online banking naar het rekeningnummer BE03 4886 6666 6684. Ook BE82 4300 3000 0168 is een geldig rekeningnummer. Bij acties, vergeet je actie-ID niet te vermelden!

Andere manieren om te doneren

Nationale acties

Doe mee aan of steun acties georganiseerd door Kom op tegen Kanker.

Individuele acties

Organiseer je eigen spaghettiavond, quiz, sportactiviteit, sponsortocht of ...

In je testament

Je kunt een deel van je nalatenschap aan Kom op tegen Kanker schenken.

Doneer je tijd

Word vrijwilliger en ondersteun samen met ons kankerpatiënten en hun naasten.

Je geld goed besteed

Telefoontje van Kom op tegen Kanker?

Werd je telefonisch gecontacteerd door Kom op tegen Kanker? Dat kan. Sinds dinsdag 18 augustus nemen we contact op met donateurs om hen te informeren over de impact van het coronavirus op de strijd tegen kanker. Een strijd die niet mag stilvallen.

Kom op tegen Kanker vraagt zijn donateurs daarom om de organisatie te blijven steunen en waar mogelijk een extra bijdrage te doen. Zodat we ook nu kunnen blijven inzetten op het vermijden, bestrijden en verzachten van kanker.

Het telefoonnummer dat Kom op tegen Kanker hiervoor gebruikt, is 02 792 05 38.