Vakantiekamp 2023

Vakantiekamp

Tot ziens!

Ook kinderen met kanker willen graag met leeftijdsgenootjes op kamp. Omdat zij tijdens de behandeling meestal niet mee kunnen met de jeugdbeweging, organiseert Kom op tegen Kanker elk jaar in juli een gratis kamp voor kinderen en jongeren van 6 tot 17 jaar met kanker.

Dit jaar trokken we van 1 tot 7 juli naar het Provinciaal Domein Dommelhof in Pelt!

Affiche vakantiekamp 2023


Welkom bij de Dommelse Trappers!

De kuiten zijn ingesmeerd, de drinkbussen gevuld en de banden stevig opgepompt. Is iedereen er klaar voor? Drie, twee, één … Het startschot van de jaarlijkse kermiskoers van Dommelgem is gegeven! Terwijl de renners strijden voor de overwinning, maken de supporters er een groot feest van.

Maar verloopt alles wel eerlijk? Want de zoon van de malafide beenhouwer uit het dorp wint elk jaar opnieuw ... Heeft hij echt de sterkste benen? Of zit er stiekem epo in de worsten?

Benieuwd naar hoe het vakantiekamp eruit ziet en waarom het zo plezant is? De kinderen en jongeren vertellen het je graag zelf.

Praktische info

Met dank aan

Het kamp is een samenwerking tussen de kinderoncologie-afdelingen van het UZ Antwerpen, het UZ Gent, het UZ Leuven en Kom op tegen Kanker. Daarnaast kunnen we rekenen op de trouwe steun van:

logo's vakantiekamp 2021

Uit respect voor de privacy van de kinderen vraagt Kom op tegen Kanker om de foto’s op deze webpagina alleen voor privégebruik te bewaren en niet te verspreiden via de sociale media of andere kanalen.

Ben je als journalist of redacteur op zoek naar beeldmateriaal om een artikel over het vakantiekamp te illustreren? Neem dan contact op met persverantwoordelijke Karen Vandenplas, tel. 02 227 69 69, info@komoptegenkanker.be.